Det er lige knap et år siden, at det ambitiøse men underpræsterende Kingdom Come: Deliverance udkom. Til trods for en blandet modtagelse, har spillet for nylig rundet et salg på to millioner eksemplarer, og det har den østrigske udgiver THQ Nordic bidt mærke i.

Det har nu ført til, at THQ Nordic har købt udviklerhuset Warhose Studios for €33,2 mio.

CEO fra Warhorse Studios har givet denne udmelding:

“We began as a small start-up with a handful of employees who were enthusiastic enough to join this challenging project. The skills of our team members, trust and support of our main investor and passion of our fans, who supported development of Kingdom Come: Deliverance through a Kickstarter campaign, helped us grow to an international level. We believe that backing by THQ Nordic will give us an extra push in our mission to bring exciting games to our customers and extend the frontiers of the gaming industry.”

Det skal blive spændende at se, hvad Warhorse Studios kan præstere i fremtiden, når købestærke THQ Nordic nu har deres ryg.

7 KOMMENTARER

 1. For mig var det en af de bedste spil i 2018, hands down. Kæft det var et godt spil, og det virker til ud fra regnskabet, at det har været en stor succes for dem. Håber på mere Henry i fremtiden, eller i hvert fald mere middelalderkamp!

 2. Støttede det via KS. Det er, uden tvivl, det absolut mest succesfulde projekt jeg nogensinde har støttet via KS.

  Spillet er rigtig fedt.

 3. Det er faktisk det spil jeg spiller i øjeblikket. Jeg har spillet det 40 timer ind til nu, og er vældig godt underholdt. Super singleplayer RPG. Jeg håber Warhorse kan levere lignende i fremtiden, som #1 siger.

 4. #3 er selv lige startet på spillet igen efter udgivelse af sidste dlc. Nyder det virkelig. Med lidt mods er det helt sikkert et af de bedste spil fra 2018!

 5. Tillykke til Warhouse Studios. Det er efter min mening velfortjent og forhåbentlig betyder det endnu mere Kingdom Come: Deliverance fremover. Jeg ser gerne en to’er der er endnu større, dybere og med flere old school RPG elementer. For mit vedkommende må de dog gerne rykke til en anden tid. 1600-1700 tallets England f.eks.

  Under alle omstændigheder skal det blive interessant at se hvad WS kan gøre med et formodenligt større budget.

  Jeg er i gang med endnu en omgang på hardcore.

 6. #6 siden de er fra Tjekkiet tror jeg ikke vi skal regne med spil fra andre lande i første omgang. Altså med mindre THQ tvinger dem til det. England under War of the Roses kunne dog være rigtig fedt eller Sicilien under kampen mellem Paven, Holy Roman Empire, Normans og Byzantien. Spændende periode