Ready at Dawn opnåede aldrig den hæder og ære, som de ellers havde håbet på med udgivelsen af The Order: 1886 tilbage i 2015. Det står dog meget bedre til med Lone Echo, som i skrivende stund har en Metacritic-score på 89.

Ikke desto mindre er udvikleren nu i fuld færd med at arbejde på en endnu uannonceret IP. Ready at Dawn har selv lavet et opslag på Twitter, hvor de melder ud at de søger nye folk. Kigger man nærmere på firmaets egen hjemmeside, kan man se at de har to projekter kørende, heriblandt udvidet support og udvikling til Lone Echo, og et helt nyt AAA-spil i third person shooter-genren til konsoller.

Ingen The Order-efterfølger i sigte

Som jeg selv nævnte i min anmeldelse af The Order: 1886, så var jeg spændt på at se hvordan historien ville udvikle sig i en efterfølger, og at dømme ud fra kommentarerne til tweetet, er jeg bestemt ikke alene om det.

Det kan dog tyde på, at Ready at Dawn brændte nallerne i en sådan grad, at det ikke er noget vi skal sætte næsen op efter. Når der blot er to projekter listet på hjemmesiden, hvor det ukendte spil nævnes som en ny IP, så ser det altså sort ud for dem der havde glædet sig til en fortsættelse.

Det skal dog blive spændende at se, hvordan fremtidige spil fra Ready at Dawn kommer til at tage sig ud.