Er der et spil som PlayStation 4-ejere higer mere efter end andre, så kan de fleste med god sandsynlighed anerkende, at The Last of Us Part II står meget højt på den liste. Vi hørte første gang om spillet ved PlayStation Experience i 2016, og siden da har masserne ventet spændt på en udgivelsesdato.

Sløret blev endelig løftet i går, under en af PlayStations State of Play-udsendelser, hvor en ny trailer viste nogle af de sekvenser vi kommer til at gennemspille. Udover et gensyn med Dina fra fra sidste års E3-trailer og Tommy som vi husker fra første spil, så slutter traileren af med at afsløre endnu en karakter til spillet, som i hvert fald bragte et smil på læben hos denne skribent. Jeg synes du skal se traileren, for at finde ud af hvem det er.

The Last of Us Part II bliver slutteligt meldt klar til udgivelse den 21. februar 2020. Jeg har allerede markeret dagen i min kalender, så jeg er klar til at fortsætte Ellies fortælling.

6 KOMMENTARER

  1. Hype, Hype Hype!
    Det er værd at være obs på at et af PlayStation Plus spillene for oktober er The Last of Us Remastered! Perfekt timing for os som spillede det på PS3’eren i sin tid, og som gerne vil spille det igennem igen, før 2’eren dropper
    Overraskende godt gennemtænkt fra Sonys side.

  2. #2 det mega lækkert at 1 kommer på ps-plus, jeg har aldrig fået spillet det, men har tit overvejet at købe netop denne version. Så nu skal der da games.

  3. Købte det selv på tilbud til 110,- for nogle måneder siden . Tog mig vist 25-30 timer at gennemføre.. alle pengene værd.. fantastisk spil.

  4. Etteren var fantastisk, netop derfor kan jeg være bange for 2’eren måske kan have problemer med at bidrage med noget NYT, altså storytelling er jeg slet ikke i tvivl om de nailer og under alle omstændigheder bliver det en fed oplevelse, men jeg kan frygte hvor meget nyt de kan bidrage til med gameplayet.

    Men men men lad os nu se, det skal i hvert fald spilles igennem lige meget hvad, please dont fuck it up.