De sidste mange år har Naughty Dog fejret den 26. september, med en navngivning som i dag rammer lidt skævt: “Outbreak Day”. I et opslag på sociale medier, heriblandt Twitter, meldte Naughty Dog derfor ud, at dagen fremover ville blive omtalt “The Last of Us Day”:

At et spil jeg er uendeligt begejstret for (jeg har givet karakteren 10/10 til både første og andet spil), vælger at fejre sig selv og sit community, samme dag som jeg selv kan fejre at være nået endnu gang rundt om solen, er bestemt ikke noget jeg er ked af.

Naughty Dog gav den da også gav i weekenden, med en god blanding af nyheder, besparelser på digitale downloads, gratis temaer og avatars til PlayStation 4 og delinger af fanart fra både store og små artister. Hele smøren kan ses inde på Naughty Dogs Twitter-profil.

Personligt havde jeg forventet, at anledningen skulle benyttes til at annoncere den længe ventede multiplayer-udvidelse til The Last of Us Part II, men det må vi altså vente på lidt endnu; annonceringen er i hvert fald på vej, hvis man læser lidt mellem linjerne i dette opslag fra Neil Druckmann:

Alternativt havde jeg også regnet med, at spillet ville blive annonceret til PlayStation 5, omend dog ikke nødvendigvis som en launch titel. Der blev dog i nogen grad annonceret et nyt The Last of Us-spil, men ikke helt i seriens ellers vante digitale rammer.

Clickers af pap

Et brætspil med The Last of Us-titlen er nu under udvikling og det er CMON der står for dette projekt. De har allerede andre franchises fra PlayStation-brandet i form af Bloodborne og God of War i bagkataloget. Lige The Last of Us har dog en fanskare blandt medarbejderne hos CMON og Geoff Skinner, VP of Entertainment og Head of Licensing hos CMON, udtaler således om arbejdet med spillet:

“We are honored to have the chance to translate a modern classic of the video game industry into a unique and compelling board game experience. The Last of Us is a series that many of us at CMON have followed from its inception and we are eager to adapt the stirring character-driven player experience to tabletop, letting fans explore the world and story in a entirely new way.”

Du kan læse hele annonceringen på CMON’s hjemmeside. Om et brætspil kan fange ånden fra The Last of Us, med den intensitet som spilserien er kendt for, glæder vi os her på Daily Rush meget til at finde ud af.

4 KOMMENTARER

  1. Damn det lyder i den grad som noget man skal få prøvet, har selv købt cmon´s God Of War, som egentlig bare ligger derhjemme og samler støv fordi jeg er for doven til at læse reglerne ordentligt. Men uanset hvad bliver jeg nødt til at prøve Tlou bræt version, tror faktisk det ville passe ret godt