Shadow of the Tomb Raider DLC The Forge

Shadow of the Tomb Raider får den første udvidelse i form af The Forge i løbet af november måned. Det bliver den første af syv månedlige udvidelser.

Hvis du slet ikke kan få nok af den lidt mere dystre udgave af Lara Crofts seneste eventyr, Shadow of the Tomb Raider, kan du se frem til hele syv DLC’er, såfremt du investerer i spillets Season Pass. Den første af disse hedder The Forge, og vi kan få fingre i udvidelsen den 13. november.

In her DLC debut, Lara must brave the lava-flooded Forge of the fallen gods to uncover the secrets of Kuwaq Yaku. Throughout her journey, she will uncover details about a friend’s ancient legacy, and overcome a danger long thought to be lost in flame. The Forge delivers a brand-new challenge tomb, playable in both solo and co-op. Players who complete the challenge tomb will be rewarded with the Grenadier skill, Brocken outfit, and Umbrage 3-80 weapon.

Lara Croft has mastered an unforgiving jungle, explored vast ruin-filled landscapes, and battled Trinity for the fate of humanity, all set against the backdrop of the Maya apocalypse. Yet even more adventures await in the hidden City of Paititi. New mysteries and challenges will arise, friendships and rivalries will deepen, and above all, new tombs will be discovered in a series of DLCs that expand the world of Shadow of the Tomb Raider.

Shadow of the Tomb Raider DLC The Forge
“The floor is lava” … bogstavelig talt. The Forge ser ud til at blive ned hed omgang.

Vi er stadigvæk igang med vores anmeldelse af Shadow of the Tomb Raider. Den lander i den kommende uge. Men hvad siger rusherne til den sidste udgivelse i frøken Crofts oprindelses-trilogi? Er spillet så godt, at man skal have fingre i de syv udvidelsespakker?

Det skal siges, at de syv pakker også kan købes individuelt til en pris på omkring 4,99$, hvis du ikke lige har lyst til at dedikere dig til alle udvidelserne med et slag.

12 KOMMENTARER

 1. Hmmm det her er vel bedre end alle mulige loot boxes og micro transactions men alligevel… Tænker jeg bare venter til alle 7 DLC er ude og kvaliteten er kendt.

 2. #1 Enig. jeg har fået nok Tomb Raider med hovedspillet. Så hellere lægge det på hylden i et halvt år og vende tilbage når det hele er ude. Så er man måske også mere sulten efter spillet.

 3. Drypvise DLC’er fungere slet ikke for mig.

  Jeg gider ikke gå tilbage til et spil når jeg er færdig med hovedmissionen.

  Egentligt er jeg nu i den situation med lige præcis TR at jeg overvejer at vente til det hele er udgivet så jeg kan købe og spille det hele på en gang. Jeg holder meget af disse spil og vil gerne have det hele med. Som en bonus er det typisk billigere, omend det så betyder noget ventetid.

  Det jeg normalt gør, er dog at ignorer DLC 100%.

 4. Shadow of the Tomb Raider er seriøs godt og dette er nok den bedste i serien.

  Så jeg siger Ja Tak til flere DLCér.

  Men i selve grundspillet er der også seriøs meget at undersøge og kigge igennem. Tror jeg brugte omkring 20 timer i den første zone hvis man skal have 100% i alt.

 5. #3 har det på akkurat samme måde og med denne nyhed er det sikkert jeg venter til det hele er udgivet før jeg køber. Endte med at gøre det samme med det forrige spil.

  Mit største problem med dlc’er som ikke er deres egne historier, er at de tit føles påklistret og ikke integreret i hovedhistorien.

 6. #4 Jeg har det faktisk meget på samme måde. Hvis jeg nu har smidt 40+ timer i et spil, og så bare skal nøjes med DLCere på et par timer en gang om måneden, er det slet ikke min spillestil.

 7. Rigtig god spil. Venter dog til at alle DLC’ene er udkommet før jeg giver dem en gennemspilning. Har nok andre spil der skal gennemføres.

 8. Venter man, så ‘risikere’ man også at der er kommet 4-5 patches samt “hi-res texture packs’ og andet godt …

 9. Er det nye Tomb Raider godt? Kunne godt lide de andre i serien, og vil egentlig også gerne have det, hvis der lever op til de andre.

 10. #10

  Det er meget godt. Nu er det ikke nogen hemmelig at der er gammel inkaby som finder på et tidspunkt og man kan godt se at at det er her udviklerne har brugt alle ressourcerne samt tiden på. Den er virkelig godt opbygget og det er junglen med vildtlivet også.

  Grafikken er også seriøs godt i Shadow of the Tomb Raider, især skyggerne skal have særlig ros. Det køre uden problemer og fejl. De 3 første patchers har retter de værste fejl nu samt med nye grafik drivers.

  Dog skal det siges at puzzle quest og challenges virkelige er blevet meget nemme og seriøs downgraded. Det samme er combat også desværre. Men ellers er resten ligesom de andre Tomb Raider i den nye serien.