Det er nu helt officielt at The Elder Scrolls 6 er under udvikling. Todd Howard lukkede Bethesdas E3-præsentation med en kort trailer, som bekræftede at The Elder Scrolls VI (6) findes.

Der var ikke skyggen af reel information, gameplay eller en datoangivelse for hvornår vi kan høre mere, men bare det faktum at det sker, er vist også rigeligt for nu. Se den korte trailer og forbered dig på at få ødelagt dit socialliv … igen.

Currently in pre-production at Bethesda Game Studios, the acclaimed developers of Skyrim and Fallout 4. The highly-anticipated next chapter in the iconic The Elder Scrolls series.

11 KOMMENTARER

  1. Den trailer er jo ikke andet end en “hold nu kæft om es6” trailer. Den fortæller ikke noget vi ikke var klar over, at der kommer et es6 på et tidspunkt.

  2. #2 Prøv med 4-6 år. Todd Howard sagde direkte på scenen, at Elder Scrolls kommer EFTER Starfield. Og Starfield er et Next Generation spil. Jeg tror at Starfield er ude i 2020 tidligst. Og derefter er der nok MINDST 2 år til Elder Scrolls V. Så 2022 eller 2023 virker mest sandsynligt.

    Både Starfield og Elder Scrolls V var lidt ligegyldige teasers. Tror udelukkende de gjorde det for selv at få lov til at afsløre dem officielt og for at få fans til at holde kæft omkinrg det næste Elder Scrolls

  3. Fodømt jeg har ventet på den melding i en del år nu. YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!