Middelalderen er ved at blive populær. Og det er til dels takket være Mount & Blade-serien, der igennem de sidste 3-4 år har nydt stor popularitet. Serien byder nemlig på semirealistisk kamp, som vi kun kender det fra middelalderen. Sværd, økser, buer og i det sidste spil også musketter. Nu har TaleWorld så annonceret en reel efterfølger, der får undertitlen Bannerlord. Vi har en teaser-trailer til spillet, men den viser ikke noget. Den lover dog store, blodige slag. Før kunne Mount & Blade leve højt på, at der ikke var konkurrence på feltet. Men nu har vi War of the Roses og det ekstremt spændende Chivalry: Medieval Warfare. Derfor skal TaleWorld levere varen denne gang, hvis de skal være med ved fronten.

7 KOMMENTARER

 1. Hverken Chivalry eller War of the Roses kommer i nærheden af M&B. Ingen af spillene kan konkurrere med store singlesplayer open world kort i M&B.

  War of the Roses virker dog som solid multiplayer underholdning.

 2. Har kun tjekket det kort. Men som jeg forstod det var det kun venstre klik angreb og højre klik blok. Ikke hvor man kunne retningsbestemme sine angreb/ blocks som M&B og WotR.

  Men spillet er da meget tidligt i sin udvikling. Skal sikkert tjekke det ud. Hvis de får lavet nogle fede multiplayer modes som siege, i stil med det der var i M&B Warband skal det helt sikkert prøves (noget WotR virkelig mangler).

  Min pointe er dog tror aldrig spillet kommer til at stjæle så meget af min tid som m&b singleplayer med mods. (200 timer steam og tror kun det er 2/3 – 1/2 af hvad jeg har spillet pga. steam patch problemer).

 3. Det er jo kun lækkert, så middelalder er det nye ww2 inden for computerspil

  Så mangler vi bare “793CE Lindisfarne”, 9CE Teutuburger eller 2000Bc Egypt

 4. Nice! Elskede Warband. Kan se i nævner Chivalry. Har set bunkevis af film fra det, spillede AoC meget og følger med i udviklingen på det officielle forum. Er fandme klar på at sparke noget middelalder røv

 5. #4 ville ikke det det nye ww2 endnu. Indtil videre kender jeg til M&B serien, WotR (af samme udgiver som m&b) og chivalry, der er funded af en kickstarter.

  Men ok hvis alle spil får succes kan det da ske.