Star Wars: The Last Jedi har premiere i dag. De første anmeldelser varsler godt og varsler samtidig en Star Wars-film, som ikke helt er som de andre.

Der er helt sikkert en del Daily Rush’ere, som skal ind og se Star Wars: The Last Jedi i dag. De første anmeldelser er nu landet og de er overvejende meget positive. Enkelte medier går endda så langt, som at udnævne filmen til den bedste Star Wars-film siden den oprindelige.

Der er dog også kritik. Både filmens længde (længste Star Wars-film til dato), men også nogle af karaktererne synes at mangle dybde, da der skal findes plads til en række side-plots. Mark Hamill og Daisy Ridly roses dog stort. Ganske flot af især Hamill, som har udtrykt betænkeligheder omkring hans karakters udvikling efter George Lucas, har sluppet taget om Star Wars.

Du skal være mere end velkommen til at bidrage med dine indtryk, når du har set filmen.

11 KOMMENTARER

  1. #1 Please PM mig hvad jeg er gået glip af (for jeg var ude efter efter et par minutters rulletekst – det har jo ikke været kutyme i SW film at der skulle være stingers)…

  2. Bare rolig.. Det er ikke tale om en ekstra scene lige som med marvel film…
    Bare en lille hilsen til Carrie fisher …
    In memory of carrie fisher tekst

  3. Jeg er faktisk lidt skuffet over den. Tempoet, humoren, den vil så gerne please men kommer til at mangle dybde. Visuelt er den rigtig flot, men samlet set kan jeg bedre lide The Force Awakens og Rouge One, (af de nye)

  4. Jeg forstår godt at Mark Hamill aldrig fik nogen karrierer. Hans evige piven om at rollen som Luke Skywalker var skyld i at han aldrig kunne få andre filmtilbud hænger godt sammen med den dårlige skuespiller præstation som han lagde for dagen.