I går blev første spil under Lucasfilm Games-fanen annonceret i form af et Indiana Jones-spil fra Bethesda og MachineGames. Allerede nu er næste udmelding fra Lucasfilm klar, og denne gang er det Ubisoft der melder ud, at de er på vej med et spil i Star Wars-universet.

Ubisoft annoncerede spillet i dag på Twitter:

Spillet beskrives som et story driven, open world Star Wars-eventyr, og det er altså al info vi har om spillet for nu.

Det er første Star Wars-spil siden 2013, som ikke udvikles af et studie under Electronic Arts, som ellers har siddet tungt på alt hvad der i spilregi har omhandlet Star Wars. Electronic Arts fik rettighederne til disse, efter Disneys køb af Lucasfilm omkring samme periode.

Ifølge Wired er det Ubisofts Massive Entertainment som skal udvikle det nye spil. Studiet er senest kendt for sin succes med The Division 2, og med udsigt til at det svenske udviklerhus nu skal kaste sig over et Star Wars-projekt, skal det også blive spændende at se, hvad dette betyder for The Division 2’s fremtid.

Der må siges at være fart på Lucasfilm Games i disse dage, så gad vide om der venter flere afsløringer fra den front inden ugen er omme.

6 KOMMENTARER

 1. Jeg drømmer om et Cyberpunk 2077 open World spil i en galakse langt langt borte, men frygter en super grindy looter shooter fyldt med micro transactions….

  De her nye SW spil må da for øvrigt betyde at EA har opgivet deres eneret på SW spil licensen?

 2. Lucasfilm Games – hvorfor ikke kalde det LucasArts.
  Disney fyrer alle på LucasArts giver deres star wars spil til EA i 10 år.
  De er sgu dygtige…

  Måske vi kan få 1313 tilbage… Håber de tør og lave noget udover Disney era.

 3. #5 synes bare LucasArts lyder så meget bedre.

  Film og games i samme sætning, er ikke ligefrem det bedste, nå de laver spil. Ved ikke om de laver spil, lyder mere som om de er guide / publish til spillene.