Star Wars Jedi: Fallen Order er titlen på et kommende Star Wars spil fra Electronic Arts og Respawn Entertainment. Ingen trailer eller billeder fulgte den underlige annoncering.

I hvad der hastigt er ved at udvikle sig til det værste og mest pinagtige E3 show nogensinde, har vi netop fået et ringe fingeret interview med Respawn Entertainment chef Vince Zampella, som virkende lettere beruset, kunne fortælle, at Titanfall-udviklerne arbejder på et Star Wars spil kaldet “Star Wars Jedi: Fallen Order”.

Ingen trailer, ingen screenshots og intet andet end at det er klar ved juletid næste år (2019) var det en måbende sal kunne få at vide nu. Vi ved ikke helt hvad der sker for Electronic Arts, men man kan altså ikke komme med en så stor annoncering, uden bare at levere varen lidt.

I vores store preview artikel om E3 2018, spekulerede vi i hvad mon Electronic Arts ville bidrage med af Star Wars – udover Battlefront 2. Det bliver altså Respawn som tager over efter lukningen Visceral Games. Det betyder med stor sikkerhed også et farvel til Titanfall.

På den baggrund virker det pludselig ikke så underligt, at der synes at være en del Respawn-medarbejdere, som har fundet arbejdet andetsteds.

3 KOMMENTARER

  1. En skam med Respawn. Fik aldrig rigtig gamet multiplayer, men fra et singleplayer perspektiv var Titanfall 2 helt igennem eminent. Tilpas længde, variation, og så holdte deres koncept og udførelse bare.

    Lover jo på sin vis godt, for det kommende Star Wars spil, men hvis nøgle personer er flyttet videre, er det selvfølgelig ikke så heldigt :S