GSC Game World, har overraskende og meget kortfattet annonceret STALKER 2 (S.T.A.L.K.E.R.). Spillet ankommer dog først i 2021.

Springer du forbi STALKER2.com denne morgen, vil du kunne se en af de korteste men ganske klare spilannoncerer vi har set længe. Et enkelt billede med titlen “STALKER 2” og en dato (2021) er hvad vi får lige nu.

STALKER: Shadow of Chernobyl så dagens lys helt tilbage i 2007 og i mellemtiden er GSC Game World både blevet nedlagt af grundlæggeren Sergiy Grygorovych og vækket til live igen i 2015 i forbindelsen med annonceringen af Cossacks 3.

Der var dog allerede i 2011 / 2012 planer om et STALKER 2, men projektet blev droppet ved den lejlighed.

Dagens annoncering er dog ganske overraskende og vi håber på at kunne få bare lidt mere om STALKER 2 inden længe.

13 KOMMENTARER

 1. Wh-WHAT….???! Det er jo næsten en nyhed, der er sammenlignelig med en HL3-annoncering..! Som et lyn fra en klar himmel! Jeg er på!!

 2. Ja der er lidt længe til… Og med GSC’s tumultagtige tilværelse de seneste 10 år, skal man nok ikke forvente for meget, før vi ser lidt mere konkret fra spillet.

 3. Jeg kom aldrig særligt langt i S.T.A.L.K.E.R. Det gjorde mig køresyg så jeg kunne kun spille i små bidder. Jeg fandt nogle metoder til at reducere head bob hvilket hjalp en smule, men desværre ikke nok. Jeg tror dette og The Talos Principle er de eneste to spil der har formået at gøre mig køresyg.

 4. Husker mest STALKER for deres imponerende tidlige teknologi video’er, da spillet jo var imponerende grafisk…….at udviklingen af spillet så endte med at trække så langt ud, at spillet ikke var så imponerende længere da det omsider blev udgivet, er så en anden sag!

  Fik ikke spillet ret meget, da spillet havde irriterende mange fejl og da de fik patchet spillet(ved egentlig ikke om de nogensinde fik udryddet alle fejlene rapporteret), var min interesse væk og givet videre til andre spil!

  Men syntes det er nærliggende at antage, at med den tidshorisont angivet, er de nok ikke meget mere end lige startet med at udvikle på 2’eren. Så jeg gider SLET ikke tænke på om jeg skal glæde mig endnu….vil nok heller opfordre folk til at prøve det gamle spil i ventetiden. Måske det er blevet bedre efter det blev patchet?

 5. AAAAWWWWW YEEEEEEAAAAA!

  #1 Enig, jeg ser fuldstændig på det på samme måde – S.T.A.L.K.E.R. er for mig et af de bedste FPS/RPG spil jeg nogensinde har spillet. Håber derfor inderligt, at vi ikke skal utallige patches igennem, før det virker bare nogenlunde.

  Kæft en dejlig nyhed, vist er der længe til 2021, men damn!