Sydkoreas Ministerium for Kultur, Sport og Turisme annoncerede for nogle dage siden, at de har vedtaget en online spilpolitik, der har til formål at blokere for koreanernes adgang til online-spil efter midnat, i et forsøg på at bekæmpe spilafhængighed blandt de unge, fortæller Korea Herald. I en seks timers periode, der bliver kaldt for “nighttime shutdown”, vil spillere opleve at blive sparket fra online spilsessioner eller have deres internethastighed drastisk reduceret lige så snart klokken slår 12. Spilpolitikken omfatter i øjeblikket kun fire titler, men den vil blive udvidet til i alt 19 titler der til sammen udgør 79% af Sydkoreas online spilmarked. Den sydkoreanske regering er i stigende grad bekymrede for befolkningens spilafhængighed efter et par ganske skræmmende sager, herunder at en nyfødt pige fornyligt blev forsømt og udsultet mens hendes forældre fandt det vigtigere at passe et virtuelt barn.

7 KOMMENTARER

  1. Asiatere er generelt spilafhængige uanset hvilke spil der er tale om. Gik på et tidspunkt i klasse med en vietnamneser og ham og hans vietnamnesiske venner var altid at finde i nærheden af en eller anden form for spil.

    Gå ind på et kasino i Danmark og man finder sandsynligvis også en del asiatere. De har det i generne.

  2. #2:
    “herunder at en nyfødt pige fornyligt blev forsømt og udsultet mens hendes forældre fandt det vigtigere at passe et virtuelt barn. ”
    Herunder – ikke eksklusivt begrænset til.

  3. #3 – Så fordi dine vietnamesiske venner spiller meget, så er alle asiater ludomaner eller har et latent ludomani-gen? lol. fail