Apple burde være spilproducent. App Annie har leveret en tiårs rapport om Apples App Store, som bl.a. konkluderer at 75 % af indtægterne kommer fra spil.

Apple har traditionelt ikke ville være alt for associerede med spil, men de burde måske gøre endnu mere ved den del af deres forretning. App Annie har offentliggjort en rapport, hvor de gør status over ti års App Store, som bidrager med flere ganske interessante betragtninger.

For at downloade rapporten, skal du registrere dig, men du kan også springe forbi GI.biz som også har leveret deres analyse.

I 2017 blev der brug helt vanvittige $31.9 mia. på spil på App Store. Spil står dog kun for en tredjedel af alle downloads – og det til trods for at 77 % af alle udgivelser sidste år var – ja spil.

Det er dog især de asiatiske lande (APAC territories – Asia Pacific), som for alvor giver den gas med spil (til)køb. $21.1 mia. af de $31.9 stod de for. Europæerne er langt mere beherskede (EMEA) og brugte “kun” $3.3 mia. på spil via App store sidste år.

Apple er klar med deres WWDC 18 Keynote kl. 19.00 i dag, og der kommer formodentlig også lidt App Store nyheder.

2 KOMMENTARER