Insomniac Games har smidt en ny trailer, hvor de viser en tilsyneladende enormt lækker Photo Mode frem. Den ankommer med en større Day 1 Update til udgivelsen den 7. september.

Jeg må ikke afsløre noget om min kommende anmeldelse af Spider-Man grundet en meget streng ambargo. Men nu har de altså selv annonceret Photo Mode, og så vil jeg da sige, at det var én af mine kritikker af spillet … at det ikke havde en photo mode, da spillet simpelthen bare er SKABT til at lave fede billeder. Men det er så en kritik, som jeg kan strege fra listen af negative ting.

Mon den liste er alenlang? Det kan du finde ud af, når vores anmeldelse lander den 4. september. Spillet udkommer eksklusivt til PlayStation 4 den 7. september.

3 KOMMENTARER

  1. #1 Jeg ser da intet galt i at udviklerne arbejder med opdateringer efter spillet går guld. Der er jo ofte adskillige måneder fra guld til udgivelse. Der kan man altså nå at lave en del. Så jeg ser intet problem med dette. Især ikke når det ikke er elementer der er essentielle for spillet. Eller en dag One patch på 20GB