Marvel’s og Insomniac Games’ formidable Spider-Man er netop blevet opdateret med New Game+ og vandpytter inden morgendagens DLC.

Som lovet har Insomniac Games nu tilføjet en New Game+ mode til Spider-Man i en 4,7GB stor patch, der landede inden weekenden. New Game+ bringer alle dine dragter, skills, gadgets og mods med over til et helt nyt spil, hvor der også er mulighed for en helt ny sværhedsgrad med tilnavnet “Ultimate”. Der skulle også være et par nye trophys, hvis det skulle have interesse.

Men mere vigtigt, så kommer denne nye opdatering med lidt sjove tilføjelser til spillets allerede eminente photo mode. Det er nu muligt at fixe den ekstremt voldsomme “puddle downgrade”, som næsten ødelagde hele spillet!


For ivrige brugere af Photo Mode, er den bedste nyhed nok, at Photo Mode nu kan aktiveres ved at trykke til højre på D-pad, hvilket er langt hurtigere end den gamle metode, hvor man skulle ind i menuerne.

Patchen gør også spillet klar til at modtage det første DLC ud af de tre annoncerede. “The Heist” udkommer nemlig i morgen, den 23. oktober. Det kommer til at fokusere på Black Cat-karakteren, og kommer forhåbentlig med en masse sjove tilføjelser til selve hovedspillet. Vi var selv pænt glade for spillet, og gav det et sjældent 10-tal i den store anmeldelse.