Insomniac Games’ superheltespil sælger godt og sælger hurtigt. Ifølge de nyeste engelske tal, er Spider-Man det hurtigst sælgende spil udgivet i 2018.

På trods af spillets eksklusivitet på PlayStation 4, har Spider-Man nu snuppet teten som det hurtigst sælgende spil i år, og slår dermed Far Cry 5, der udkom på både PC, Xbox One og PlayStation 4. Ifølge Gamesindustry.biz har Spider-Man solgt næsten dobbelt så meget som God of War 4, og Spider-Man er det hurtigst sælgende Marvel-spil nogensinde. Vi skal faktisk helt tilbage til Call of Duty: World War II fra sidste år, før et spil solgte bedre på PlayStation 4.

Spider-Man har dog ikke slået Batman: Arkham Knight som det hurtigst sælgende superheltespil, men Batman var også et multiplatformspil, så det er ganske forståeligt.

Det er værd at påpege, at disse tal kun er fra UK og kun dækker fysisk salg. Det er derfor kun en indikator på, hvordan spillet sælger. Ikke desto mindre er det ganske imponerende.

Vores anmeldelse var nu også ganske positiv, og den kan du tygge dig igennem, hvis du vil vide mere om spillet.

Man må da sige, at Electronic Arts havde fat i den lange ende, da de sidste år dødsdømte singleplayerspil og kort tid efter leverede deres “instant classic” Battlefront 2. Spil som Spider-Man og God of War viser med al tydelighed, at singleplayer er død og begravet.

 

1 kommentar

  1. Læste allerede dette et andet sted og som sidst i artiklen så faldt min tanke også på EA og deres “single player is death and not what gamers want”.

    Jeg nærer ingen tillid til EA, men med SP succeser som The Witcher 3, Horizon Zero Dawn, God of War og ja nu Spider-Man så er der tændt et lille spinkel håb i mig om, at EA måske åbner lidt op og endelig giver Bioware instruktionen, muligheden og friheden til at lave en ordentlig og værdig efterfølger til det geniale Dragon Age: Origins.