Wild West Online er måske kuren for PC-gamere, som har set sig varme på Rockstar Games’ Red Dead Redemption 2. Nu bidrager 612 Games med det førte reelle smugkig på spillet i en ny gameplay-video.

Wild West Online blev annonceret i maj måned og har nydt rigtig godt af den øgede opmærksomhed og pga. Red Dead Redemption 2. 612 Games har også fået lidt flere penge i kassen, da investerer synes at have meldt sig i flæng nu.

Spillet går ind i alpha-fasen nu og der vil være mulighed for, i begrænset omfang, at deltage. Wild West Online er sat til at ankomme inden udgangen af året og formodentlig i en mere eller mindre beta-form.

Red Dead Redemption 2 er blevet forsinket og ankommer først (formodentlig i maj måned) i det nye år.

Du kan se traileren herover.

6 KOMMENTARER

 1. Den øgede opmærksomhed har vist ikke været helt god. Der kom jo noget af et backlash da folk fandt ud af, at firmaet havde relationer til ham gutten der blandt andet har lavet WarZ(infestation survivor stories, eller hvad det ellers har heddet), og forskellige andre spil som hans firma har startet op men aldrig rigtig lavet færdigt.

  Mener dog ikke at der er nogle endegyldige beviser på det endnu, så måske det blot skal tages med et gran salt.

 2. Det ser virkelig ringe ud. Alt fra animationer til deres skuddueller virker pivringe. Jeg har i hvert fald ikke mine forhåbninger om, at dette spil munder ud i noget godt.

 3. #2 Så alt fra den ene animation til den anden animation ?

  Jeg synes ikke det er decideret grimt, men animationerne virker lidt stive i det.

  Natur og andre omgivelser ser ganske fine ud, synes jeg. Det vel som forventet i et spil der ikke kommer fra en af de store og som desuden kun er i Alpha.

  MMO er ikke min stil og det her bliver heller ikke noget jeg kaster penge efter.