Med spekulationer omkring hvordan den næste PlayStation-konsol kommer til at tage sig ud, er det yderst interessant at se, at Sony er i gang med at udvikle en ny type cartridge.

Det er hollandske Techtastic der bringer nyheden (tak til Engadget for oversættelse), og patentet er registreret i Sydkorea. Der er decideret tale om en “electronic game cartridge”, men om det er første skridt mod at vige væk fra diskbaserede udgivelser på fremtidige konsoller, er endnu usikkert at spå om.

Som Engadget også spekulerer i, så kan det være et skridt mod endnu et bud på en håndholdt konsol fra den japanske spilgigant, nu hvor PS Vita ikke modtager helt den samme opmærksomhed, som det ellers var tiltænkt. Måske Sony endda har kigget Nintendo over skulderen, med tanke på en hybrid-konsol i stil med Switch.

Vil du sætte pris på en mere traditionel cartridge til dine fysiske spil, eller er de nuværende skiver at foretrække for dig?

 

10 KOMMENTARER

  1. Jeg troede, langt de fleste købte spil digitalt, så jeg kan ikke se fordelen i at bruge penge på at udvikle en cartridge. Når det så er sagt, må en cartridge vel være et mere holdbart medie.

  2. https://youtu.be/m6j2cLEwRsY

    Det må være en del af deres Toio produktlinje. Det er ALT for bulky til at være en cartridge til en håndholdt konsol. Desuden er det alt for dyrt at bruge en USB connector eller lignende når man er oppe i den skala som fysiske medier er. Hver en øre tæller når det kommer til cartridges.

  3. Hvis nu de koder cartridgen til dit gaming-ID og downloader spil til den, så du kan have spillene med rundt til forskellige konsoller uden at skulle tænke på, at logge ind og ud og re-downloade ting. Det ville være sygt.