Sony Pictures og Marvel har nu leveret den første teaser trailer for Venom. Se Tom Hardy transformere sig fra journalisten Eddie Brock til Venom.

Venom er produceret (og ejet) af Sony Pictures og er således ikke direkte relateret til Marvels MCU (Marvel Cinematic Universe). Lidt a la X-Men under Fox (Disney har nu købt FOX, så den mulighed er åben nu.) Venom får premiere til efteråret og indtil denne første teaser trailer (se herover), har Sony været forbavsende stille omkring filmen. Venom foregår under samme tidslinje som sidste års Spiler-Man film.

Venom er også kendt som Spider-Mans symbiotiske dragt (sorte Spider-Man) og er en parasit. Den første vært var altså Peter Parter, før Eddie Brock nu får æren på det store lærred.

5 KOMMENTARER

  1. Venom er også kendt som Spider-Mans symbiotiske dragt (sorte Spider-Man) og er en parasit. Den første vært var altså Peter Parter, før Eddie Brock nu får æren på det store lærred.

    Rettelser:
    #1 Symbioten havde ikke et navn imens den var knyttet til Spider-man. De kaldte sig først Venom efter symbioten kom i kontakt med Brock.

    #2 Symbioten er en symbiot ikke en parasit.

    #3 *Peter Parker.

  2. Man kan sige det ikke giver så meget mening hvis Venom svinger sig rundt i byen, kravler på vægge og generelt har alle de evner som Spiderman har samt har et edderkoppesymbol på sig hvis ikke symbioten først har bundet sig til Peter Parker.