Savner du den første PlayStation er der gode nyheder. Den 3. december lanceres PlayStation Classic med 20 pre-loadede spil til en pris på $99.

Hvis du ikke kan få nok af gamle klassiske spil, så er Sonys næste konsol måske noget for dig. De følger nemlig i Nintendos fodspor og “genudgiver” deres gamle og første konsol. PlayStation Classic kommer med 20 spil på harddisken, to klassiske kontrollere og får en pris på 99$ (ingen fast dansk pris endnu).

For sin tid var PlayStation 1 fuldstændig banebrydende. Både med ren grafisk performance, men også med et bredt og ekstremt populært udvalg af spil. Det var da også den første konsol, der solgte mere end 100 millioner enheder verden over.

Konsollen er 45% mindre end den originale, men den skulle være stort set identisk rent visuelt. Ud over de 20 spil og kontrollerne, kommer den med et HDMI-kabel. Vi ved at vi får Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 og Wild Arms, men resten af spiltitlerne er endnu ukendte.

Konsollen kan indtil videre kun bestilles i USA og Canada, hvor den udkommer den 3. december. Mon ikke vi får flere informationer omkring en udgivelse i resten af verden ganske snart.

11 KOMMENTARER

  1. Hvor fedt Final Fantasy VII end var, så er det altså ikke et spil der er ældet særlig yndefuldt. Still, den kunne da være lidt fed, at have stående ved stuealteret

  2. Crash Bandicoot. Metal Gear: Solid. Tony Hawk. Wipeout. Rayman. Driver. Shiieeeeet, jeg brugte lang tid med min go’e gamle PS1.

    100% køb herfra – hvis de rigtige spil altså følger med

  3. #8 Derudover er den skrumpet 45% som artiklen skriver, så det ville være nogle meget små CD’er den kunne tage imod

    Jeg kunne dog godt ha’ brugt nogle trådløse controllere, ledningen er ikke lige nødvendigt for retro følelsen synes jeg. Det kunne dog være at synet af en konsol fra flyver ned fra TV reolen kunne give lidt nostalgi.