Skulle du ikke have et PlayStation Plus abonnement, men have lyst til at spille mange de de seneste titler online, kommer Sony dig til hjælp. Du får 5 dages spilletid uden beregning.

Det er fra onsdag kl. 11 til og med mandag den 20. november kl. 11.00, hvor du kan forsøge dig online uden at have et aktivt PS Plus abonnement.

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) annoncerer i dag en 5-dages multiplayer-begivenhed, der gør det muligt for alle gamere at spille fx FIFA 18, Call of Duty WWII og GT Sport online, inklusive dem uden et aktivt PlayStation Plus-medlemskab.

Begivenheden finder sted online fra den 15. november kl. 11.00 til den 20. november kl. 11.00. Der er ingen registreringsproces eller krav til kreditkortregistrering, og gamere kan spille online, så snart begivenheden starter.

Dette er en mulighed for spillere at få mere ud af deres yndlingsspil og opleve online multiplayer-delen på nogle af de nyeste udgivelser Call of Duty®: WWII (Activision), EA SPORTSTM FIFA 18 (EA Sports), Destiny 2 (Activision), Gran Turismo SportTM (SIE World Wide Studios) og meget mere.

PlayStation Plus multiplayer-begivenheden tilbyder gratis alle PS4-gamere at spille sammen med andre online. Ekstra fordele ved PlayStation Plus kræver et aktivt abonnement.

1 kommentar

  1. Ellers er det for at hooke folk og gøre dem afhængige?

    Hvem var det der sagde, at forholdet her skulle være som entertainer og tilskuer og ikke som cigaretproducent og addict?

    Det der abonnements helvede er kammet over, når man kræver betaling for at folk bruger det produkt de har købt efter min mening.

    Det er jo gratis på PC…