Bethesdas Todd Howard er den seneste til at lange ud imod Sony og deres modvilje imod en mere bred og omfattende cross-play mulighed på tværs af konsollerne.

Med lanceringen af Fortnite på Switch, fik Sony bragt sig noget uheldigt i søgelyset. Den japanske producent havde ikke bare forhindret Switch og Xbox One-gamerne i at kunne spille sammen med folk på PS4, men tog også tredjeparts-konti (i dette tilfælde Fortnite-konti) gidsel, ved – uden at meddele det på forhånd – at låse den ned på deres konsol.

Tyske GameStar har talt med Bethesda Softwares Todd Howard i forbindelse med Fallout 76. De spurgte til om Bethesda havde overvejet cross-play-funktionalitet i spillet, som har stor multiplayer-fokus. Howard var ganske bramfri i sit svar, og lagde ikke skjul på at det er Sony som er den største forhindring før det bliver en realitet. CNET har bidraget med en engelsk oversættelse for de mindre tyskkyndige:

“You cannot do cross-play in 76,” he told the publication in a video interview. “We’d really love that but right now we can’t.”

When GameStar asked why, the answer was remarkably candid: “Sony is not as helpful as everyone would like,” he said.

1 kommentar