Sony synes ikke helt sikre på, hvornår de er i stand til at levere Gran Turismo Sport. Spillet blev officielt meldt forsinket for en uge siden. Sony har nu valgt at annullere og refundere de pre-orders / forudbestillinger, som flere gamere allerede har investeret i spillet.

Intet usædvanligt i refundering af en udsat titel

Det er fan-sitet Team VVV, som først spottede at Sony via PlayStation Store, nu har sendt en besked til de som har lagt en bestilling på Gran Turismo Sport:

“On 30th August 2016 we regrettably announced that the release of Gran Turismo Sport has been delayed until 2017. We do not have a new release date at this time. We have, therefore, decided to cancel your pre-order and refund your pre-order payment.”

“Once we have a new release date for Gran Turismo Sport we will offer a revised pre-order for it on the PlayStation®Store at the earliest opportunity. Thank you for your custom and please accept our apologies for any inconvenience caused.”

Vi krydser fingre for Gran Turismo

Som vi også var inde på i nyheden omkring forsinkelsen, er det bestemt ikke første gang at Polyphony Digital har svært ved at overholde deadlines. Dertil er Gran Turismo Sport ikke Gran Turismo 6 og er en “begrænset” udgivelse ifølge Polyphony Digitals egen beskrivelse.

Måske de bare skulle tage den tid det nu tager, holde op med at tale om udgivelsesdatoer og bare give os Gran Turismo 6 – om et par år mere. PlayStation 4 har været ude i snart to år uden Gran Turismo, så mon ikke den godt sælgende konsol overlever ganske fint uden Gran Turismo-serien.

6 KOMMENTARER

 1. Mon ikke der menes Gran Turismo 7 ovenfor og ikke GT6 som har været ude til PS3 siden december 2013?

  Gran Turismo serien er efterhånden kørt fuldstændigt af sporet. Det er vidst på tide at Kaz indser han gør langt mere skade end gavn for serien og lader andre mere fokuserede kræfter tage over.

  Min egen teori er at de simpelthen ikke kan finde ud af, at prioritere deres tid og projekter i PD. Det virker til at de gang på gang bruger uforholdsvis meget tid på ting der enten er blinde spor der skrottes eller ikke gør nogen videre forskel for spiloplevelsen. Jeg køber for pokker ikke et bilspil for at side og fedte i timevis med kameraindstillinger i fotomode eller se på en bot køre i ring i et 12 timersløb.

   

   

   

 2. Så fik jeg da ikke solgt min ps4’er forgæves, da jeg havde en fornemmelse af den ville floppe, som 5’eren gjorde, med vente tiden og den skuffelse som GT5 blev og nu med denne her nyhed, så er jeg da glad for at jeg ikke venter længere.

  Synes lidt de skulle vende tilbage til rødderne om hvorfor de startede med serien. Nytænkning er ikke alt godt.