Solo: A Star Wars Story teaser traileren er nu landet

25. maj ankommer A Star Wars Story i biffen.

14

Efter at have fristet med et 45 sekunder klip ved Super Bowl LII, har Disney og LucasFilm nu udsendt den første teaser trailer for Solo: A Star Wars Story.

De som holdt sig vågen ved Super Bowl i nat, kunne få en 45 sekunder forsmag på den Solo: A Star Wars Story trailer som Disney og LucasFilm netop har offentliggjort. Filmen, som er endnu en af Star Wars-afstikkerne får premiere den 25. maj i biffen.

Se traileren herover.

14 KOMMENTARER

 1. Det skal nok blive godt. Hvis vi bare kan få masse af action og masse af humør skal det nok blive godt.

  Og Emilia Clarke som eye candy.
  Mums.

 2. Jeg er vild med Star Wars, så selvfølgelig skal den ses. Jeg kunne så også godt lide både The Force Awaken, Last Jedi og Rogue One.

 3. Er bange for det bliver lidt ligesom TLJ. Det ligner Star Wars på overfladen men inde bagved er der en fundamental mangel for forståelse universet. Derudover har Disney problemer med finde ud af at hyre manuskriptforfattere som kan skrive et bare nogenlunde sammenhængende plot til disse film.

  Ud fra traileren gætter jeg på det bliver Transformersudgaven med et Star Wars skin pinefuldt strukket udover sig.

 4. #2 +1

  Jeg har i den grad hygget mig med alt det nye der er kommer efter Disney. Men denne her … det føles bare helt forkert – mest pga håbløst fejlcastet Han Solo. Jo ikke meget man kan se fra en trailer, men hvis her skal være det bedste så er det godt nok skidt.