God søndag kære Daily Rush’ere.

Jeg har en god og en dårlig nyhed.

Den gode nyhed er, at jeg har brugt det meste af weekenden på at kigge nærmere på multiplayer-funktionerne i Watch Dogs 2, og har nu tilføjet mine betragtninger til vores anmeldelse. Der var en masse positive ting at hente, men dog ikke nok til at ændre på spillets karakter, som altså forbliver på sin retmæssige 8’er.

Anmeldelsen står derfor nu helt færdig.

Den dårlige nyhed er, at jeg inden weekenden lavede et opslag i vores forum, hvor jeg afgav et løfte, som jeg nu har indset at jeg ikke kan overholde.

Final Fantasy XV

Vi har her på redaktionen ventet uhyre spændt på et anmeldereksemplar af Final Fantasy XV, og selvom der blev underskrevet en bastard af en NDA allerede i mandags, så har vi ikke set skyggen af spillet. I betragtning af at fysiske udgaver af Final Fantasy XV allerede er landet, hos dem der har forudbestilt spillet rundt omkring i verden, så er det beklageligt, at vi ikke har en jordisk chance for at have en fyldestgørende preview-artikel klar til mandag kl. 16:00, når embargoen udløber.

Jeg lover dog, at så snart Final Fantasy XV er i vores varetægt, som var det skroget fra anden til julemiddagen, så skal det der ikke være en bestanddel der ikke bliver gennemsøgt!