Velkommen til Søndagsspilleren – vores faste mødested hver søndag aften lige her på Daily Rush!

Det er nok ikke gået manges opmærksomhed forbi, at vi lørdag i sidste uge havde 20-års fødselsdag. Det har virkelig været en glæde og fornøjelse at læse de mange kommentarer til fødselsdagskonkurrencen fra både nye og gamle Daily Rush’ere! Tusind tak for de gode historier og links til klassiske tråde

Og apropos konkurrencen er det blevet tid til at annoncere vinderne Vi har trukket 18 heldige Daily Rush’ere tilfældigt op af en firedimensionel, virtuel hat og de er:

PS4 Pro 500 Million Limited Edition: Pjulledk
Dreams til PS4 (kode): Spiri
Days Gone til PS4 (kode): goffer
God of War til PS4 (kode): Krael
SteelSeries Apex Pro TKL mekanisk gaming keyboard: Ixnatifual
SteelSeries Arctis 7 trådløst gaming headset: Tobbe
Doom Eternal Collector’s Edition (Xbox One): NightBreaker
Overwatch-statue (Mercy): Masoz

Steam key til Deep Rock Galactic:

 • Schalde
 • Ramaskriget
 • gumle_dk
 • parus
 • endless-pain
 • Kenkari
 • wOOOOt
 • Deptic
 • Paranut
 • Zulaco

Stort tillykke til vinderne og endnu en gang tillykke til os allesammen med de 20 år! Vinderne bliver også kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem.

Og så har nogle af jer allerede opdaget, at vi tidligere på ugen fik en ny anmelder på redaktionen. Han hedder Kranos og her præsenterer han sig selv:

Jeg er ny skribent her på DR, og er lige blevet færdig med min anmeldelse af Predator: Hunting Grounds for et par dage siden. Jeg er kun 17 og har på ingen måde spillet lige så meget som alle de andre skribenter og brugere her, som i flere tilfælde har spillet i længere tid end jeg har levet. Jeg håber derfor at jeg måske kan give et frisk syn på nogle spil, når nu min styrke ikke ligger i mine mange års erfaring som gamer. Jeg spiller mest RPG og action adventure spil. Er også lige begyndt på Doom 2016, som i øvrigt er sindssygt godt, for at få den fulde oplevelse af Doom Eternal. Jeg glæder mig i hvert fald til at skrive mere her på siden, og er rigtig glad for at jeg har fået muligheden.

Velkommen til, Kranos! Vi glæder os til mange flere anmeldelser fra din hånd.

Photo credit: Billedet “ballons” er taget af fox-and-fern og licenseret under CC BY-ND 2.0.

29 KOMMENTARER

 1. Hellige krabbe. Et headset var det næstbedste efter den PS4. Det gamle er slidt, så trængte efterhånden til det nyt.

  Tillykke til de øvrige vindere også.

  Og velkommen til Kranos.

 2. aaaarrrh den DOOM collectors edition havde ellers mit navn på den 😀 @nightbreaker stort tillykke og hvis du tænker at det er helt ubrugeligt så skal jeg nok tage en kugle for holdet og passe gevinsten for dig 😉

  STORT tillykke til alle de heldige vindere og mange tak til DR crew for at sætte konkurrencen i stand og gøre det til en festlig omgang med DR 20 år!

 3. Pffth! Hvornår vinder Jeg andet end 100års Bans herinde i denne amatør forening?
  (dårlig taber mumleri mm.)

  Nå ja…Tilløk! Til “vinderne” Nåh-såh (fnys)

  (mere – ikke/knap så relateret brok..)