Sony kunne igår meddele på deres blog, at man fra starten af 2019 vil have mulighed for at ændre sit PSN Online ID.

I første omgang bliver det blot en previewfase, for udvalgte brugere der har tilmeldt sig tidligere beta-tests. Denne fase forventes afsluttet ved udgangen af november 2018. Når opdateringen endelig frigives, kan man gratis skifte ID-navn første gang, og de efterfølgende gange vil det koste USD 9.99; PlayStation Plus-medlemmer slipper med det halve.

Det bliver dog ikke helt den overhaling, som mange ellers kunne håbe på, da navneskiftet som udgangspunkt blot vil være kompatibelt, med spil udgivet efter 1. april 2018, med udvalgte store titler fra før denne dato som undtagelse. En fuld liste over spil vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Personligt har jeg ikke et helt håbløst PSN Online ID, men jeg kan forestille mig der er nogle stykker derude, som glæder sig til at benytte sig af det. Jeg kender f.eks. en hvis PSN ID er Kuglemanden, som nærmest ikke kan få armene ned efter den her nyhed.

3 KOMMENTARER

  1. Vil hellere ha att jeg kan bytte land. Min konto er stadigväk dansk, så priserne er helt absurde på PSN mht dansk/svensk valuta.

  2. Glæder mig virkelig til at slippe af med mit håbløse PSN ID. Alt hvad der bare rimede på Chrism var taget i sin tid, så det bliver en fornøjelse at give det et forsøg mere!

    Og så var det sgu også på tide!