Var man begejstret for Sherlock-serien med Brincleback Clonkerdunk i hovedrollen som den distræte detektiv, kan der være god grund til at glæde sig til holdets næste projekt. En ny serie med titlen “Dracula” er under udvikling, og denne vil følge den transylvanske ærkeskurk i 1897 i det viktorianske London.

Det er makkerparret Mark Gatiss (Mycroft Holmes-skuespilleren) og Steven Moffat (Sherlock og Dr. Who) der står bag den nye serie. Den vil følge samme format som Sherlock, altså med tre afsnit à 90 minutters varighed.

I første omgang vil serien blive vist på BBC, men vil dog senere finde vej til Netflix, så det internationale publikum også kan se med.

Jeg er personligt stor fan af Steven Moffat, og kan ikke mindes et Dr. Who-afsnit han har skabt, som jeg ikke brød mig om. Med succesen fra Sherlock kan det altså være værd at holde øje med Dracula.

4 KOMMENTARER

  1. Det tog mig alligevel lige nogle minutter at grine af!
    “Brincleback Clonkerdunk” er virkelig en af de bedre!!

    Jeg er også stor fan af meget af Moffats arbejde, så jeg glæder mig bestemt til at se hvad de får ud af det her

  2. Rigtig god nyhed. Efter alt det palaver med deres Sherlock Holmes serie, haaber jeg de ligger den paa hylden og give denne nye serie fuld fokus.

  3. England har gang i det okkulte, der er lige kommet en anden vampyr serie fra England.

    Discovery of Witches , som der vist er en del afsnit af nu.

  4. Twilight har vel bundfældet……så skal der nyt vampyr-crap til ! Synes seriøst at branchen skulle tænke kvalitet og ikke kvantitet….for hold da kæft der er mange skod serier på div. medier….