Lara Croft - Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider har allerede været på udsalg på Steam, og det førte til et væld af negative brugeranmeldelser på Steam.

Kun en måned efter udgivelsen af Shadow of the Tomb Raider, blev spillet sat 34% ned på Steam for den almindelige udgave og hele 47% ned for Croft Edition. Den tidlige prisnedsættelse blev ikke taget godt imod de spillere, der allerede havde betalt fuld pris for spillet. Og det førte til et væld af negative brugeranmeldelser på Steam, som man tydelig kan se på grafen over anmeldelserne.

Herunder er der et par farverige “anmeldelser”, hvor brugerne får luftet deres holdning til prisnedsættelsen.

“First and foremost I feel I have been ripped off, an object lesson in how to shaft your loyal customers who where dumb enough to pre-purchase.” – Moonshadow via Steam Reviews.

“Discounted already? are you joking square – well if this is how you treat early adopters then i wont be buying another tr game unless its heavily discounted from now on.” – unlimitedterror via Steam Reviews

“Not a bad game, not as good as the 1st 2 games but i was an early adopter and the game dropped down by near half price so quickly, Aren’t i a total mug pre ordering this. Never again Square Enix.” – garden_of_eden via Steam Reviews.

Det er selvfølgelig ærgeligt at give fuld pris for et produkt for derefter at se det blive sat ned kort tid efter. Men er en stor prisnedsættelse en måned efter lanceringen dårlig stil? Hvor lang tid skal man vente, før det er OK, at sætte prisen ned? Og hvad siger en så hurtig prisnedsættelse om spillets salgstal, hvis noget overhovedet?

Hvis du er fan af spillet og gerne vil have mere, er der en del DLC på vej. Først får vi The Forge, der udkommer den 13. december til alle platforme. Herunder er der en lille “developer diary” til The Forge.

6 KOMMENTARER

 1. Jeg er selv vild med de nye spil i Tomb Raider serien, men jeg kan sagtens vente på at spillet bliver sat ned. Derfor har det slet ikke strejfet mig en tanke at forudbestille spillet eller købe det her lige efter udgivelsen. Der er alt for meget at spille i forvejen. Det er også ret sjældent at jeg køber helt nye spil mere. Lige gået i gang med Quantum Break som jeg købte for ca 6 måneder siden til 79 kr. Det er godt at få tømt lidt ud i bagloggen og så kan det godt svare sig at være en “patient gamer”. :-D. Men er det spil som Breath of The Wild eller Super Mario Odyssey, så er det svært ikke at være med fra start.

  Det skal ikke undre mig om der kommer et godt black friday tilbud på Shadow of The Tomb Raider. Vil helst selv have spillet på Xbox One, så jeg springer Steam tilbuddet over. Der går faktisk også rygter om at Shadow of The Tomb Raider snart kommer på GamePass. Det er vildt, hvis det passer.

 2. Har ikke noget imod hurtige tilbud. Tænker at det handler om omtale og mere salg for titler der måske ikke klarer sig som forventet til launch.
  Med den fart der er på gaming, så skal der nok smedes mens jernet er varmt.
  Har selv en ekstra pc til VR sim racing, men napper først de nyeste titler til den når der er tilbud… Project Cars 2 havde 40% off på steam 4-5 måneder efter launch… er helt fint og køber gerne til fuld pris til mit main rig

 3. Har lige gennemført spillet og det er feeeeeedt! Personligt synes jeg det er der bedste af de tre spil i den nye trilogi. Kun en smule. Spillet er lidt mindre åbent end sine forgængere, men jeg kan godt lide det større fokus. Desuden er challenge tombs bedre end nogen sinde.

  Grafikken føles i starten grimmere end Rise of the Tomb Raider, men skønheden findes i detaljen og spillet viser sig at være det flotteste i serien også – udtrykket er bare anderledes.

  En varm anbefaling her fra til en flot og episk afslutning på trilogien.

 4. #5 jeg er vel en 1/3 inde og hygger mig gevaldigt. Har dog husket fra de sidste spil, ikke at vælge default sværhedsgrad hvor “Survival Instincts” næsrmest spoiler spillet for vildt.

  Jeg skulle tage mig lidt sammen, og acceptere at jeg måske ikke ville finde ALT når jeg ikke fik highlight-hjælp, men for pokker hvor er det bare meget mere fedt at rende rundt i junglen og FINDE ting, frem for at styre efter noget som bimler og blinker så det ikke er til at overse.

  Man finder i øvrigt spandevis af ressourcer, mere end man kan bære, så det er bare at få det slået fra.

  Tror jeg skal spille de 2 første spil igen, med det gøgl slået fra.