Rockstars Red Dead Redemption 2 forventes at dominere spilsalget i sådan grad, at selv Call of Duty: Black Ops 4 ankommer en måned før tid.

Du har måske allerede bemærket, at Activisions annoncering af Call of Duty: Black Ops 4 og især udgivelsesdatoen afviger fra tidligere Call og Duty-spil. De er uden undtagelse altid landet i begyndelsen af november måned, men i år er noget anderledes.

Take-Two Interactive og Rockstar Games vil den 26. oktober udgive Read Dead Redemption 2 og det ændrer alt for efteråret – og selv for store blockbuster-titler som Call of Duty.

Det er ganske forståeligt, at ingen rigtig har lyst til at prøve lykken imod RockStar Games. Grand Theft Auto V har solgt så (og gør det stadig), at det er ville være noget nær selvmord at forsøge lykken.

Red Dead Redemption 2 skulle oprindeligt have været klar her i maj måned, hvilket havde givet langt bedre plads til andre. Det skal blive spændende at se hvordan efteråret ser ud i år. Der er helt sikkert andre udgivere, som også rykker deres titler bare en smule.

6 KOMMENTARER

 1. Der er jo respekt, når Rockstars kommer med spil, da det jo ikke lige frem er samlebånds spil, som alt det andet lort der udgives

  Jeg er selv spændt på om RDR2 bliver god og hvor meget multiplayer der kommer i det, ellers om de laver samme gang lort som i GTA 5, for så køber jeg ikke.

 2. #2

  Hvis du synes GTA V var lort, så er Rockstar udgivelser nok bare slet ikke dig! For nærmest hele verden kan godt lide det set ud fra at de kan sælge det igen og igen på alle platforme!

  Og RDR 1 var jo bare fantastisk! Håber dog på en PC release, da jeg ikke gider købe en konsol for 1 spil

 3. #3

  GTA 5, er et ganske godt spil, med en nogen lunde historie, men når man har gennemført historie delen, så er det intet at lave i den kæmpe verden som de har gjort så meget ud af og man har intet at bruge sine missions penge i singleplayer delen.

  De har fokuseret 100% på online delen, hvilket jeg synes er synd. Hvorfor skulle jeg ikke kunne style mine biler eller gå i smart tøj i singleplayer delen, når man jo har alle de millioner som man ikke kan bruge på noget andet i spillet.

  Jeg ved godt at folk er vilde med multiplayer, men jeg er en af dem som hader multiplayer, generelt, dog er der nogle spil jeg kan spille online.

  Og hvis RDR2 bliver på samme måde, så er der en kunde mindre.

 4. #4 Fair nok, men synes det lød som om du generelt synes GTA V var dårligt! Er også mest til SinglePlayer og synes nu historien var ganske udemærket, og giver dig ret i at pengene er ubrugelige i SP delen og kunne være fed at kunne mange af de samme ting i SP som i multi. Dog synes jeg de leverede 100% for de små 400,- som det kostede kontra en biotur feks.

  Og RDR 2 er stensikkert også 400,- værd ser i underholdnings-værdi

  Får jeg bare 8 hyggelige timer så er jeg generelt tilfreds, da næsten alle andre ting der underholder i denne verden koster langt mere!

 5. #5

  Ja, man kan jo altid sammenligne med en tur i biffen eller en dvd film. Så kan man debattere om det er rigtigt eller forkert.

  Fx får man mere for penge for Film A i forhold til en pakke tyggegummi

  Men jeg har har gennemført GTA 5 singleplayer en del gange, dels grundet kedsomhed og at jeg kan kunne gennemføre det. Men ja helt klart en god historie.

  Jeg er da også sikker på at RDR2 har en god historie, lige som 1’eren, dog brugte jeg den mest som et poker spil på Xbox 360’eren

  Har altid brugt GTA spillene og lignende spil som “fun time” hvor jeg bare majer folk ned og bryde en kedelig dag, så GTA 5 var det eneste GTA spil jeg har gennemført

  Men syntes også at RDR 1 havde en lidt dårlig styring, som gjorde at jeg ikke spillede det så meget.