I anledning af den kommende SEGA Mega Drive Mini, er en reklamefilm netop gjort tilgængelig. Den er ganske opsigtsvækkende, og var du barn eller teenager i 90’erne, så kan den snildt bringe et par smil frem på læben, uanset om dine forældre havde købt dig en SEGA eller Nintendo.

Filmen viser da også nogle af de spil vi kan se frem til at genopleve, i form af f.eks. Sonic the Hedgehog 2, Streets of Rage 2, Altered Beast, Virtua Fighter 2, Ecco the Dolphin og flere til.

SEGA Mega Drive Mini rammer butikshylderne den 4. oktober, og mens vi venter, kan vi spørge os selv, hvem der har de mest nostalgiske reklamefilm (pst, Mega Drive Does!)

6 KOMMENTARER

  1. Jeg har aldrig fattet hvad folk så i det fucking spil , hvor man er en fucking Delfin!! Man skulle tro Segas programmører i den vildeste fucking trip, sagde “yo, a game… you are the dolphin! Fuck yeah, lets do it!” HAHAHAHAHhahahah, jeg havde en ven dengang jeg var teenager som spillede det, men han var kraftedme også mærkelig.
    XD XD
    Ecco the dophin… Jesus Kristus 🤣😂

  2. #2, det var fedt! Du sku’ ha’ prøvet det! Fede animationer, rigtigt flot grafik tiden taget i betragtning. Du ville ønske, du havde været ligeså sej som din mærkelige ven! Sikke en trendsætter! Wow!

  3. #2: Men du har måske set det fede i det fucking spil, hvor man er et fucking blåt pindsvin… eller det fucking spil, hvor man er en lavstammet blikkenslager på svampe… eller… sheesh.