IO Interactive har afsløret deres første Elusive Target. Det er ingen ringere end Sean Bean, der endnu engang må lade livet for vores underholdnings skyld.

Sean Bean har ikke held med at overleve på det store lærred. Igennem de sidste mange år er Sean Bean blevet kendt som skuespilleren, der altid får en dødsscene. Og han gør det nu også godt, når han lader livet i de mange film og serier, som den erfarne skuespiller er med i. Du kan se en fin lille opsummering af hele 24 forskellige værker, hvor Sean Bean bliver stukket, skåret, skudt, spiddet, sprunget i luften, hængt, flået i stumper og stykker, halshugget og endda skubbet ud over en klippe af en flok køer. Spoiler warning!

I Hitman 2 indtager Sean Bean rollen som den tidligere MI5 agent Mark “The Undying” Faba, der er kendt for at forfalske sin egen død, og som nu har fået Agent 47 på nakken. Vi har set Sean Bean dø på et utal af måder i filmenes verden, så mon ikke vi får nogle ganske underholdende måder, hvorpå vi kan dræbe Mark Faba på, når Hitman 2 byder på spillets første Elusive Target?

Hitman 2 udkommer den 13. november til PC, Xbox One og Playstation 4. Sean Bean kan dræbes fra den 20. november, hvor du i vanlig stil har 10 dage til at få bugt med det første “Elusive Target”.

 

6 KOMMENTARER

  1. Det er god stil! Jeg kendte ikke det der Elusive Target koncept, så måtte lige læse op på det. Det lyder ganske sjovt. Jeg har set en del gameplay fra H2 og det ser rigtig godt og alsidigt ud.

  2. #1 Jeg har endnu ikke klaret et Elusive Target indenfor tidsgrænsen uden at fucke det totalt op. Det er en sjov måde at lave interessant post launch indhold. Især når de gør ekstra meget ud af det med fede karakterer og skuespillere.

    #2 Samme her, men Hitman fra 2016 fik mig med på vognen igen. Det er i sandhed det bedste spil i serien, og Hitman 2 ser bare ud til at være mere af det samme i en langt større skala.