Se Ubisofts E3 2018 Showcase direkte her på Daily Rush kl. 22.00

Hvad mon Ubisoft hiver på af hatten i aften?

59

Der bliver masser at se i dag fra E3 2018. Ubisoft byder på deres E3 2018 show kl. 22.00 i aften. Den franske producent har altid en overraskelse eller to i ærmet. Se showet her på Daily Rush.

Opdatering kl. 16.45: Så har Ubisoft forsynet os med livestream link, som vi har tilføjet herover.

Ubisoft har endnu ikke offentliggjort links til deres livestream, men vi tilføjer live feed her ca. en time før showet starter kl. 22.00. SOm vi også har beskrevet i vores E3 preview artikel, håber vi på at se et nyt Splinter Cell annonceret.

59 KOMMENTARER

 1. Jeg må indrømme at jeg ikke orker at se det live, men ser gerne disse shows dagen efter. Microsoft og bioware gjorde det fremragende og Bethesda gjorde det også ok, selvom jeg er lidt nervøs omkring Fallout 76.

  Bliver spændende at se mere til AC odyssey.

 2. Ubisoft har allerede begået første fejl. Drop stressede pre shows som er forsinkede og alle stresser for at nå nedtællingen 😳

 3. #12 Jeg er i tvivl om de lave det til et seriøst spil eller et humoristisk spil, det virker lidt som om de forsøger på begge hvor aben er “the funny guy” karakteren, der er bare intet der dræber en stemning som fald på røven humor.

 4. Joseph Gordon-Levitt på scenen på scenen og samarbejde med Hit Record. Havde jeg ikke lige set komme.

  Space Monkey Program. Lyder sjovt

 5. Hold nu fast det minder meget om origins på mange måder… havde nok forventet lidt mere, virker ok cool med de nye RPG elementer

 6. Ja det virker meget som om det er smidt lidt for hurtig sammen, hele UI’en er 1:1 fra origins, det ligner det samme spil i nye klæder, men animationerne i origins var heller ikke perfekte.

  Hvad er mon de der røde ting nederst til højre?

 7. […] Ubisofts E3 Showcase er netop slut, og selvom vi meget skuffende ikke fik et nyt Splinter Cell præsenteret, skuffede The Division 2 bestemt ikke. Ubisoft Massive bidrog med to lækre trailers og kunne også fortælle, at The Division 2 lanceres med store planer for mere indhold i løbet af det første år. Endnu bedre, så bliver alle episoder / DLC’ere til spillet ganske gratis. […]