En af verdens mest forhadte, udskældte og uden tvivl elendigste filmagere har nu fået sin helt egen dokumentarfilm. Historien om tyske Uwe Boll er på vej, og nu kan du selv se traileren til “Fuck You All”.

Titlen er taget direkte fra hestens egen mund, da han for godt to år siden valgte at forlade filmbranchen efter en mislykket kickstarter-kampagne til Rampage 3.  Uwe Boll svinede gud og hver mand til, og sidenhen har vi ikke hørt meget til ham. Men det ændrer sig nu med dokumentarfilmen “Fuck You All”, som han (heldigvis) ikke selv instruerer.

Uwo Boll er nok mest kendt og berygtet for sine umådeligt elendige filmatiseringer af diverse små og store spil-franchises. Alone in the Dark, House of the Dead, BloodRayne, Dungeon Siege, Postal, Far Cry og Rampage har alle fået Uwo Boll-behandling i filmmediet. Uwe Boll har dog lavet meget mere. Ifølge IMDB er han kredieret for at have produceret 53, instrueret 32 og skrevet 19 film eller miniserier, hvoraf han selv har spillet med i 11.

Hans største talent har uden tvivl været hans evne til at skaffe både penge og kendte skuespillere til alle sine film. navne som Keith David, J. K. Simmons, Christian Slater, Stephen Dorff, Jason Statham, John Rhys-Davies, Ron Perlman, Ray Liotta, Burt Reynolds, Michael Madsen, Udo Kier, Meat Loaf, Billy Zane, Michelle Rodriguez og oscarvinderen Sir Ben Kingsley har alle medvirket i Uwe Bolls film. På trods af mange velkendte (gode som knap så gode skuespillere), er ingen af Uwe Bolls film gået over i historien som fantastisk oplevelser. I hvert fald ikke på den gode måde.

Men nu kan vi altså få historien om instruktøren, der igennem mere end et årti var hadet som pesten af spillere verden over, og som engang udfordrede hans kritikere til en boksekamp (som han faktisk vandt).