Se Sonys PlayStation E3 2018 Showcase direkte kl. 03.00 i nat

44

En lang og spændende dag (og nat) venter forude. Sony lukker dagens E3 fest kl. 03.00 i nat, hvor de sender deres PlayStation E3 2018 Showcase. Se med direkte her på Daily Rush.

Sony har allerede fortalt, at du ikke skal vente dig at se nye spil annonceret. Der er heller ikke nyt hardware, men mon ikke den japanske producent har en overraskelse eller to alligevel. Efter både Microsoft og Bethesda har imponeret, er niveauet blev sat ganske højt.

Sony vil fokusere på fire titler: Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man og The Last of Us Part II.

Sony har nu forsynet os med livestream links og vi du kan se med kl. 03.00 i nat.

44 KOMMENTARER

 1. Efter sigende skulle der blive vist splinter cell og remake af metal gear solid 3. Så med dem, last of us og death stranding så er jeg godt tilfreds.

  Mgs 3 er nok mit farvorit mgs. Så det kunne jeg måske godt lokkes til st springe på igen, hvis det bliv kombineret med mgs5’s store og mere åbne omgivelser. Så muligheden for flere små og store baser og vagtposter og generalt størrer områder blev udnyttet.

 2. Håber fandenme på Bloodborne 2 som supprise announce et af de få spil jeg virkeligt håber på, er sgu sikker på det i udvikling ellers ville Sony nok ikke have lavet den store mercs sidste jul og gratis på psn+ 2måneder siden for at gribe flere folk ind.

  Overvejer stadig om man skal blive oppe og se live eller vente til i morgen tidlig.

 3. Jeg snupper en lur og ser det live 😁

  Kunne være fedt hvis de smed den største bombe af dem alle og annonceret noget virkelig fedt nyt hardware 😎

 4. Så er der lige under en time til. Er I stadig i live?

  De annoncerede spil jeg glæder mig mest til er The Last of Us Part 2 og Death Stranding, men af overraskelser så håber jeg på at se Final Fantasy VII Remake (eftersom Squeenix ikke gad vise noget frem), og så mistænker jeg at Sony også får lov til at vise naval combat fra Assassin’s Creed Odyssey – det har de i hvert fald gjort før med tidligere AC-titler.

  Hardware har jeg ikke forventninger om at de rører ved. Jeg tror faktisk dårligt nok de vil nævne PS VR, udover måske at prale med nogle salgstal.

  Med danske briller må de meget gerne vise noget Hitman 2 (selvom det også var med i PC Gaming Show), og til trods for at Playdead har favoriseret Xbox tidligere, så kunne de være lidt blær, hvis de kunne vise noget nyt fra dem. Både Limbo og Inside sidder stadig dybt i mig, så jeg er vildt spændt på hvad de render rundt og laver.

  Det må også snart være på tide at høre noget fra Jonathan Blow …

  Nåh, den ønskeliste blev vist lidt længere end planlagt

 5. Sidder helt chokeret.. Damn introen med teltet… Sony har virkelig.. Sad og holdt vejret uden gameplay.. The Last of Us Part 2 har lige taget best of show og så langt foran alt andet jeg har set…

 6. Hold da helt kæft hvor ser The last of us 2, vildt ud. Er helt blæst bagover. Sad ellers også og tænkte Sonys presentation, mindede om noget man ville se på DK4, men det passede perfekt ind med spillet

 7. Både Christian og jeg er også næsten i chok. Og lysvågne. SOny har virkelig tænkt godt over. Hele settingen med teltet og banjo og… Folk i teltet må også måde.

 8. Og de gør det med fire forskellige “settings” for de fire spil de fokuserer på. Glæder mig til at de har rykket samtlige tilskuere til den nye location

 9. Sjældent jeg sidder og kan mærke spændingen i en spil trailer. Tror faktisk det er første gang. Sublim historiefortælling og den måde det hele virkede som en film, optaget med et enkelt kamera var fantastisk.

 10. Der er da noget helt galt med den motion blur i Death Stranding. Ellers også er det måden selve klippet er komprimeret på. Ubehageligt at se på til tider.