Se Microsofts E3 2018 Xbox briefing kl. 22.00 i aften

Leverer Microsoft endelig de spil som især Xbox One X fortjener?

70

E3 2018 fortsætter i aften med Microsofts E3 2018 Xbox briefing kl. 22.00. Du kan præcis som i går følge med direkte her på Daily Rush.

Vi har allerede inkluderet et live feed fra begivenheden i vores E3 preview artikel, men du får det også lige her.

Vi håber at Microsoft gør det noget bedre end hvad Electronic Arts præsterede i går aftes. Der skal helst nogle interessante spil på bordet, da Xbox One ikke har haft alt for meget at byde på, når det gælder for alvor konkurrencedygtige eksklusiv-titler.

Vi har tilføjet livestream’en fra Mixer, men vil skifte den ud med et YouTube link, så snart Microsoft offentliggører det.

70 KOMMENTARER

 1. Håber godt nok de disker op med nogle andre exclusives end Halo og Forza/Forza Horizon. Deres lineup har været håbløst forudsigligt hele denne generation.

  Og Crackdown 3 giver jeg ikke en fuck for. Forstår ikke hvorfor de tror folk hungrer efter et nyt Crackdown.

 2. #1: Det er kun Forza / Forza Horizon og Gears of War 4 som har leveret varen for MS. Jeg håber heller ikke de giver Crackdown 3 så stor opmærksomhed. De markedsfører det som en AAA-titel, og det er det bare ikke. De gjorde samme med State of Decay 2, som mere er et indie-spil.

 3. Tror ikke vi ser mere Fallout før bethesdas eget show, ved ikke om de har booket i aften eller i nat til det. Uanset hvad så kommer jeg kun til at se ms’ show, eller kommer jeg aldrig op imorgen :p

 4. De har satme godt tempo på. Stærkt indtil videre.

  Er meget spændt på at se mere til Sekiro: Shadows die Twice – nyt fra FromSoftware i 2019.

 5. Holy.. MS satser stort. Undead Labs, The Initiative, Playground Games, Ninja Theory og Compulsion Games er alle købt og en del af Microsoft Studios nu.

 6. Enig i a Microsoft virkelig har manglet nogle flere interne studios. Det er nogle spændende valg, men for mig er det kun Ninja Theory der er det rigtige scoop.

 7. #35 Jeg ved ikke hvad du mener, det er det da allerede.

  Det er Xbox og PC vs Playstation primært (Pga PlayAnywhere fra Microsoft), med Nintendo på sidelinjen.

  Microsoft vil gerne lave cross play, Sony vil ikke.

 8. #41 Det ender med at der ikke er nogen “uafhængige” studios, fordi MS og Sony opkøber alle sammen. Det ender med hvem der kan opkøbes flest, så hvis du gerne vil spille spil x skal du have Xbox og spille spil y skal du have en PS. Det her er kun starten og MS/Sony ender vel i sidste ende med at købe et af de helt store studios som Ubisoft eller EA.

 9. Første gameplay fra Shadow of the Tomb Raider også.

  Og tre stærke titler til Xbox Game Pass i dag: Fallout 4, Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited og The Division.

 10. Super show af Microsoft… får 9,5 ud af 10. Er nød til trække 0,5 fra da jeg ikke har en Xbone. Men er godt nok fristet nu.

  Og den Cyberpunk 2077 trailer… gaaah!

 11. Jeg er sygt spändt på Dying Light 2, Sekiro: sdt , cyberpunk og gears 5!

  Alt det andet er bare bonus!!

  Men ret fedt show de fik stablet sammen.

 12. lol, Bethesda stopper bare aldrig deres dominans. De har da allerede vundet hele e3

  “Nej, Elder Scrolls 6 er slet ikke under udvikling og kommer ikke før om mange år” – har de officielt meldt ud FLERE gange.

  Just kidding! Elder Scrolls 6 confirmed.

  HAH!

  De er sgu lidt blærede, hands down.