Se med når Square Enix sender deres E3 2018 show kl. 19.00

31

Efter Microsoft og Benthesdas E3 shows, er det Square Enix som er næste producent på banen. Du kan se med her på Daily Rush, når deres E3 2018 Showcase sendes kl. 19.00 i aften.

Opdatering kl. 18.20: Så har vi tilføjet live freed fra Square Enix.

Vi vil naturligvis tilføje links direkte her, ca. 45 minutter før det går løs. Du kan dog i mellemtiden lige tjekke vores E3 preview artikel ud, for at læse hvad vi forventer os i aften af den japanske producent.

Square Enix’ show er båndet på forhånd (ganske som Nintendo).

31 KOMMENTARER

 1. Det er sgu godt stil af DONTNOD Entertainment at give The Awesome Adventures of Captain Spirit gratis, men vi skal snart altså se Life Is Strange: 2

 2. Hehe.. De skulle altså ikke have holdt noget officielt. Det er efterhånden kun platform-holders som bør lave E3 shows. Har man ikke nok indhold så… De skulle da bare have spyttet lidt trailers ud.

 3. Ja det virkelig alt for kort og tyndt det de kom med til at det kan retfærdiggøre deres eget “show”

  Edit: 50% havde vi allerede set i går til MS’s show så ikke de store overraskelser ud over the quiet man som mest af alt efterlader flere ? end svar.

 4. Ja og det der var nyt, fik vi intet at vide om. The Quiet Man og Monster Hunter World / FF cross-over… Intet udover “more later”. Altså for ringe.

 5. Vi er forøvrigt her kl. 19.00 meget tæt på at slå vores all time views rekord på en dag. Det er ret imponerende, da vi ingen screenshots har bragt og de normalt trækker ret meget. Keep it up

 6. Der er dælme godt nok også mange nyheder i de her dage, så er der jo lidt mere at skulle klikke rundt efter. Ellers er det jo tit bare lige se om der er sket noget i forum.

 7. Lara Croft: TombAssassinSerial KillerRaider

  Fint gameplay… måske er det bare mig. Men synes ikke at der er meget tomb raider over det længere. 47 og Sam Fisher slår jo færre ihjel end hun gør… sådan som Square Enix fremviser spillet.

 8. #30 Jeg forstår din pointe men helt ærligt efter at have spillet det sidste par spil i serien, hvis ikke der sker noget action ind imellem alt det klatren rundt osv. Så kunne man godt forestille sig det blev en smule kedeligt.

  Man kan trække mange sammenligninger imellem Tomb Raider og Uncharted efter min mening, og så synes det er ok de går efter stealth med økse/kniv/bue altså det mere primitive i tomb raider, hvor uncharted er mere guns og pew pew.