Se med når Electronic Arts åbner ballet på E3 2018 i aften

39

E3 2018 starter i dag med Electronic Arts’ (EA) EA Play show fra E3 2018. Du kan se med her direkte på Daily Rush via livestream som starter lige før kl. 20.00 i aften.

Opdatering 9. juni kl. 19.00: Det lader til at EA ikke rigtig kan klokken. Livestream er startet med et fint nedtællings-ur til kl. 20.00. Det er nu nok bedste bud på et starttidspunkt.

Vi har allerede set nærmere på hvad EA vil byde på i aften i vores E3 2018 preview artikel.

Vi har herover embed’et EA’s livefeed i stort format, så du kan se med herfra. Husk at vi både har an afstemning om hvem af de store producenter som vil levere det bedste show og du kan også stemme på det spil du ser mest frem til.

Det synes ganske tydeligt, at der er rigtig mange som spændt venter på at se CD Projekt REDs Cyberpunk 2077. Det sker formodentlig ikke i aften, men morgendagens Microsoft E3 show, kunne være et godt på på hvornår vi ser lige det spil.

Hvad håber du på fra EA i aften?

39 KOMMENTARER

 1. Og EA burde altså have tæsk for ikke at lægge det i morgen kl. 19.00. Så kunne vi have nappet deres show lige før MS showet. Og ikke skulle afsætte lørdag aften også

 2. Ja fandeme fesent indtil videre, ved heller ikke hvad jeg skal sige til battle royale, er jo ikke ligefrem fordi markedet mangler det

 3. Til gengæld lyder det fedt med en nyt ‘jedi’ spil, der har virkelig manglet en værdig efterfølger til Jedi Outcast, så må vi se om det kommer til at ske.

 4. Av av, den Anthem snak lyder bare som om de 3 udviklere ikke ved hvad de skal sige, trækker i langdrag, gentager dem selv konstant og hele tiden halter.

  Kort sagt: Det lugter LANGT væk af at udviklerne selv ikke selv har en skid tillid til spillet, og ikke selv tror på det.

  Eller er det bare mig?

 5. Damn, det var en cringe fest. Og hvad fanden sker der for Star Wars annonceringen? Man kan sgu da ikke announce et spil på den måde – vi vil have film og billeder.

 6. Eneste positive omkring EA’s show er Andrea Rene er lækker.

  Det ligner virkelig at EA tænkte at de også skulle have deres eget Destiny, men ville ikke kopiere direkte. Så nogle udviklere havde set Avatar filmen og tænkte det kunne være en fed verden at spille i. Så tænkte de at Jarvis fra Ironman også kunne være sjovt som sidekick i spillet.

 7. Sea of Solitude var det eneste, der rent faktisk lød spændende.

  Måske det nye Star Wars Jedi spil, men vi fik jo ingenting at se eller høre, det det er lidt svært at tage stilling til.

 8. Sikke dog en kedsommelig affære. Jeg fik set den efter arbejde, hvor jeg tog Giant Bombs stream med deres kommentarer. Det er nok en af de kedeligste, mest intetsigede og kiksede E3 shows ever.

  1. Ingen reelt interessante spil, ud over hende udvikleren uden venner.
  2. Annonceringen af det nye Star Wars spil har formået at krølle mine tæer så meget sammen, at jeg bliver nødt til at tage til lægen.
  3. En panel-diskussion/præsentation med “early concept artwork” af Anthem. Hvem faen troede, at det var en god ide? Sikke et gigantisk tidsspilde.
  4. Ingen gameplay.
  5. Intet gameplay.
  6. Hvor var gameplayet?
  7. Giv mig nu bare gameplay!
  8. Det indtørrede C&C-korpus bliver nekrofilieret midt på scenen af to mobilspillende gamere. W. T. F.!

  Hvorfor ikke blæse folk væk med en gameplay-gennemgang af Anthem. Ingen aner hvad det spil går ud på. Og der er kun ca. 8 mdr til launch. Lover ikke godt!

  Hvorfor viser de ikke gameplay fra BF 4. Det spil lanceres allerede til efteråret. Og hvorfor ikke vise en potentialt hamrende genialt Battle Royal mode frem?

  Og WHY OH WHY annoncerer de deres vel nok mest interessante titel – Star Wars spillet – uden gameplay eller noget som helst. Det blev bare gjort midt i tilskuerrækkerne af en tydelig fysisk utilpas og/eller ret fuld og meget underlig udvikler. Underligt og pinligt ringe.

  Jeg havde lave forventninger, men damn! Jeg giver EA’s shit show: 2/10

  EDIT: Sorry for tre posts. Men hver gang jeg forsøgte at redigere de to tidligere indlæg, ville sitet kun gemme dele af indlægget. En bug måske @phonetic?