Instruktør Todd Philips har endelig delt det første billede fra den kommende standalone film om Jokeren, hvor vi kan se Joaquin Phoenix som den vanvittig skurk.

Som I kan se fra instagram-posten herunder, er den kommende Joker milevidt fra det farverige tattoveringshelvede, som vi kunne se i Suicide Squad fra 2016.

 

View this post on Instagram

 

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Filmen skulle efter sigende omhandle en falleret komiker, der efter endnu uvisse hændelser bliver til Jokeren. Joaquin Phoenix er en formidabel skuespiller, og er potentielt set et rigtigt godt valg til at spille en karakter, der mildt sagt får psykiske problemer.

Hvad siger du til valget af rolle, og til valget af kildemateriale? Det bliver i hvert fald interessant at se, om Joker ligger sig op ad “The Killing Joke“, som nok er den mest velkendte oprindelseshistorie for The Clown Prince of Crime.

23 KOMMENTARER

 1. #7 Heath spiller en glimrende joker, men jeg mener personligt at han får for meget post mortem credit for den rolle. Alene stemmeskuespil fra Mark Hamil synes jeg personligt er langt bedre.
  Jeg er klart hyped på Phoenix, det bliver fedt at se hvad en rigtig dygtig skuespiller kan kontra Suicide Squad….

 2. #9 Det er ærgerligt, at han døde, for nu vil nogle folk altid spille det kort. Han havde også vundet sin Oscar, hvis han havde været i live, og roserne ville have været de samme. Han spiller ganske enkelt fremragende som Jokeren.

 3. Phoenix er genial. Prøv at se hans performance i The Master. Man går næsten fuld retard…men også kun næsten
  Glæder mig virkelig til den her…

 4. Hvis ikke ledger var død, ville hans rolle som jokeren ikke have været så hyped som den er nu.
  Jeg glæder mig ekstremt meget til at se Phoenix som jokeren, han er en bedre skuespiller.

  imo.

 5. #13 “Hvis ikke ledger var død, ville hans rolle som jokeren ikke have været så hyped som den er nu.”

  Bullshit.

  “Jeg glæder mig ekstremt meget til at se Phoenix som jokeren, han er en bedre skuespiller.”

  Hvis man ser på hele deres CV, så har du uden tvivl ret. Men det ændrer ikke på, at Ledger spillede røven ud af bukserne som Jokeren.

 6. Jeg er meget skeptisk.

  Det bliver godt nok svært at leve op til Christopher Nolan Batman trilogi med Hedge Ledger som Joker. Vi kommer aldrig til at få noget tilsvarende igen, med Warner Bros. ved man aldrig rigtig hvad man får for pengene. Syntes bare det er tragisk med DC Comics for at være helt ærlig.

  Jeg kunne godt lide Man of Steel og Wonder Woman. Men Suicide Squad, Justice League og Batman v Superman: Dawn of Justice var noget værre skrammel.

  Nu må vi se hvordan det går med Joker filmen.

 7. DC har generelt altid været rodet – så på mange måder er det ikke nogen overraskelse, at det samme sker i deres Cinematic Universe. Men det er too bad indeed!

  Mht. Joker filmen, så synes jeg ikke, at karakteren behøver en origin. Synes det fungerede vildt godt i Dark Knight, at man på ingen måder kunne vide sig sikker på Jokerens egne historier osv. 100% upålidelig!

  Men vi får se – jeg har ingen forventninger. Phoenix er jo en fremragende skuespiller, så med den rigtige historie osv. så kan det da absolut gå hen og være godt/spændende!

 8. Jeg fik lyst til at begå selvmord efter Suicide Squad… Jeg håber ikke jeg bliver en klovn efter at se denne her. Men jo, på rent udseende ser han da meget jokerly ud, specielt i billedet fra #1. MEN, hvis script er ringe, så er det hele ringe. Uanset hvor flot filmet, gode effekter og fantastisk skuespil der er.

 9. #22 Jeg kan ikke beslutte mig for om det virker… Igen, hvis det er godt skrevet tror jeg de slipper afsted med det. Jeg ved ikke lige med den make-up der… TBH

  Edit: Jeg tror han spiller rollen godt, han har udtrykket til det. Men igen, hvis det er elendigt script har han ikke nogen chance. Jeg har ingen forventninger. Så jeg håber da de overgår dem haha