Warner Bros. Pictures udsendte i går aftes trailer nummer to til Pokémon: Detective Pikachu. Ganske som i den første trailer bliver der fremvist en masse forskellige Pokémon, og vi får flere forskellige eksempler på, hvordan tonen vil være i filmen. Med Ryan Reynolds som stemmen bag titelkarakteren er det ikke overraskende, at filmen lader til at være gennemsyret af humoristiske indslag.

Filmen instrueres af Rob Letterman, der tidligere har stået bag Gulliver’s Travels med Jack Black samt animationsfilmene Shark Tale og Monsters vs. Aliens. Ingen af de tre har for alvor fået anmelderne til at strø om sig med stjerner, så det skal blive spændende at se, hvordan han løfter denne opgave. Der er unægteligt et vist forventningspres, når man håndtere en franchise med så mange fans, som det er tilfældet her.

Detective Pikachu-karakteren startede sit liv tilbage i 2016 i Detective Pikachu – Birth of a New Duo, der blev udgivet til Nintendo 3DS i Japan. Dette var en prolog til det fulde Detective Pikachu-spil, der blev udgivet i hele verden den 23. marts sidste år. Spillet landede til middelgode anmeldelser, og det har ikke solgt særlig godt. Man kan derfor undre sig over, at netop denne del af Pokémon-universet bliver udgangspunktet for den første Pokémon-film, der ikke er ren animation. På baggrund af det Warner Bros. Pictures har vist os indtil videre, ligner det dog, at de har fat i den lange ende.

Pokémon: Detective Pikachu har dansk premiere den 9. maj 2019.

3 KOMMENTARER

  1. #1 Det samme her. Den virker lovende.:)

    #2 Rygterne går på, at den bliver rated PG13. Hvis det er tilfældet, så kommer den nok ikke med dansk tale. Hvis du går ind på Warner Bros. Pictures – Danmarks kanal på YouTube, så kan begge trailers ses med danske undertekster.