Der sker ikke super meget indenfor RTS for tiden, men genren er heldigvis ikke død. Én af de helt store RTS-serier er selvfølgelig Age of Empires. Det er dog over 14 år siden, at Age of Empires III udkom, så serien har længe trængt til en opdatering. Den annoncerede Microsoft på messen Gamescom i Köln tilbage i 2017 i form af Age of Empires IV.

Siden da har vi ikke set meget til spillet, som udvikles af Relic Entertainment (dem med Company of Heroes). Men på den netop overståede X019 event i London frigav Microsoft den første trailer til spillet, som du kan se herover.

RTS-fans skal dog muligvis indstille sig på at vente et godt stykke tid endnu. Spillet har endnu ikke en udgivelsesdato, og som det fremgår af traileren, er der tale om “pre-alpha game play”.

7 KOMMENTARER

 1. Bedst som man tror alle har opgivet RTS genren helt kommer en annoncering som den her. Det er jo godt. Det ser også ret cute ud. Jeg har dog aldrig rigtig været nogen fan af Age of Empires. Spillede AoE Online lidt, men det var meh. Og alt for meget micro-payment/grind.

  Jeg er også lidt meh omkring Relic. Synes de har lidt svingende resultater.

  I den sidste ende er alt, der styrker RTS scenen dog mega positivt.

 2. #4

  Company of Heroes har de klaret ret godt og Dawn og War er heller ikke helt dumt, så jeg har tiltro til det de laver…

  Xbox/Microsoft har gang i noget godt for tiden og jeg håber virkelig at AoE 4 forsætter den tendens

 3. Relic har ikke leveret noget spændende siden CoH og Dawn of War 2, de nye titler har været pænt skuffende i forhold til tidligere storhed, især Dawn of War.

  Håber de kan genrejse noget af deres storhed med AoE4