Det er ikke længe siden at Turle Beach var ved at lukke. Fortnite & PUBG succes har medvirket en indtægtsstigning på 185 % og det er gaming headsets som alvor sælger mere.

Turtle Beach står for lige godt 46 % af det samlede salg af gaming headsets og overfor Variety fortæller CEO Juergen Stark, at de kan takke Fortnite og PUBG for at have vendt skuden.

Nærstuderer man deres regnskab, bliver det dog ganske hurtigt klart, at de uden den øger efterspørgsel på gaming headsets, ikke ville have været i stand til at præsentere er regnskab uden røde tal.

Turtle Beach var meget tæt på at lukke helt og blev “delisted” på NASDAQ sidste år. Salget i de første tre måneder af 2018 har dog resulteret i et lille overskud ($2 mio.), i forhold til et tab på næsten $10 mio. i samme periode sidste år.

Indtægterne er dog næsten tredoblet (+185 %) ifølge den seneste finansrapport fra Turtle Beach.

The accessories firm declared its financial results for the first quarter of 2018, noting it to be the best Q1 since the company went public in 2014. Most notably, net income was reported as $2 million for the three months ended March 31st – a dramatic improvement on the $9.9 million loss in the same period last year.

Net revenue was also up significantly at $40.9 million, almost triple the $14.4 million seen in 2017. Gross margin more than doubled to 36.8% from 15.4% in the previous year.

23 KOMMENTARER

 1. Det er sgu flot gjort af dem.
  Nu har jeg selv aldrig brudt mig om deres headsets, men de fortjener at blive, når de kan vende skuden på den måde.

  Har de engenligt haft nogle promotions, siden de står for næsten 50% af det samlede salg?

 2. #1: Tallet fra Variety undrede også mig. Så meget at jeg måtte tjekke det uden for alvor at kunne komme frem til noget konkret.

  Her på vores breddegrader synes der andre producenter af gaming headsets som er større (SteelSeries, Razer, HyperX, m.fl.).

 3. Det er utrolig så stort at Fortnite er blevet, og tilmed på så kort tid.

  Hele ungdommen er gået helt amok i det og det forstå man også.

 4. Hvad bruger man headset til i de der spil? Jeg har ikke selv spillet battle royale, men jeg havde ikke indtryk af, at det var en holdsport.🤔 Jeg troede, at det var en slags Hunger Games?

 5. #9 Du spurgte og fik et svar… Så må du sgu uddybe at det ikke er nok næste gang.

  Men faktum er at det er det helt store nøgleord ved Fortnite. Free og BR

 6. @johbe: Fortnite er vellavet, bliver konstant opdateret, kører godt på samtlige platforme (inkl mobil) og så er det både cartoony og gratis. Ikke underligt at det hitter så voldsomt.

 7. vampyr – du taler jo med din gruppe i headsettet. det er nemmere end at løbe over til kammeraten som måske bor 50 km væk, for at fortælle ham at der er fjender i huset til højre.

  btw. så har jeg bestilt mig et arctis pro wireless. det er konsol fremtidssikret da det både har radio og bluetooth forbindelse.

 8. Ja den er god med det der forthnite, men nu er jeg nødt til at pille internet kablet ud af væggen hver aften… Ellers får jeg ikke den luddovne teenager javet op i skole.

 9. #22, Ja den er helt gal, han blev tilmed hidsig da forbindelsen røg :P, jeg skød selvfølgelig skylden på hans mor og proklamerede at jeg kun er et instrument der følger ordrer … Hans mor der kommer fra den Sydafrikanske ghetto har ikke helt forstået alt det her online kultur og gaming – så i aftes da han sad og råbte og skreg til sine venner i headsettet inde fra sit værelse, kigger hun mistroisk på mig og udbryder “I fear my son has lost his mind” i ramme alvor.