Evan Rachel Wood, som spiller Dolores i HBO’s Westworld tv-serie, har på Twitter meddelt at sæson 2 får premiere i foråret og noget før en hidtil ventet.

Sidste efterår var der en del Daily Rush’ere, som sprang på HBO’s Westworld tv-serie. Med tv-selskabernes ikke helt store vilje til at punge ud med det store beløb, før seertallene er på plads, var det ventet at anden sæson ville ramme os om et lille års tid.

Nu har Evan Rachel Wood, som spiller Dolores i serien på Twitter fortalt, at sæson to ankommer lidt før end ventet og skulle få premiere allerede i foråret 2018. Meddelelsen kom som svar på et fan-spørgsmål og hun var noget overraskende åbenmundet. HBO har endnu ikke biraget med en officiel meddelelse.

Jeg glæder mig dog godt til især at se hvad de gør med Ed Harris’ figur i serien.

7 KOMMENTARER

  1. Hvis HBO endnu ikke har biraget med en officiel meddelelse, så kan overskriften godt være en kende misvisende. En skuespiller der udtaler sig om noget, men HBO er stille. Siger ikke det ikke er rigtigt, men synes stadig overskriften er lidt misvisende.

  2. Det bliver intresant at se en realistisk forsættelse, det vil være naivt og urealitisk at de blot får lov til at leve i deres egen boble så måske handler det om at forsvarer deres verden eller de bryder ud og der kommer et terminator tema eller begge dele der er jo planlagt 6-8 sæsonger