Nu er de første anmeldelser ude af Battlefield 1. Har du ellers et grafikkort der kan trække spillet i 4K opløsning, så hold godt fat i mundvandet og se med her.

Vi har indfanget en række screenshots i 4K oplæsning, som i den grad viser at omgivelserne i Battlefield 1 er noget udover det sædvanlige. Har du ellers grafikmuskler nok i din PC, kan du herunder få en smagsprøve på præcis hvor flot Battlefield 1 kan tage sig ud.

Billederne er indfaget af Twitter-brugeren Berdu, som også bidrager med en lille forklaring. Du kan se screenshots i fuld opløsning herunder.

9 KOMMENTARER

 1. Det er så afsindigt flot! Det er bare en skam, at skærmen er proppet med 100 ikoner non stop. Har forsøgt lidt at slå HUD fra, men det er simpelthen ekstremt svært at spille effektivt så. Desværre. For spillet er møglækkert!

 2. Det ser virkelig flot ud. Men kommer aldrig til at kunne trække den slags grafik med det grafik kort jeg sidder inde med.

 3. #1 Jeg syntes ikke rigtigt det var så slemt i de 10 timer jeg har spillet via Origin Access.

  Hvis det bliver mulighed for en Classic setting som man kender den fra BF4, så er vi der hvor du må være tilfreds

  (Det ville jeg i øvrigt også være, fordi det auto regen og at piloter kan lave repairs af ting de sidder i, er noget forbandet BS)

 4. glæder mig til at spille de baner der er screens af.
  I det der er til rådighed i multiplayer trail er ikke på niveau med de viste screens..
  Måske det er campaign?

 5. #6 Banerne vist på de billeder er tre af banerne, som der er fuld adgang til i Origin Access 10 timers “demoen”. Har spillet dem alle, og de ligner meget godt det, som vi ser i MP. De har dog fjernet alle ikoner og de fleste af spillerne, hvilket gør det hele en hel del flottere.

  Men det er billeder fra Argonne Forrest (skov og tog), Empire’s Edge (græs, huse, bjerge) og så et enkelt fra Ballroom Blitz (bygningen med kanonerne).

 6. Personligt er næsten alle baner 100% hjernedødt flotte. Jeg tabte kæben fuldstændig i ørkenbanen Fao Fortress, hvor solen er ved at gå ned og det hele er hyldet i et vanvittigt flot skær.

  Battlefield 1 er uden tvivl et af de flotteste spil nogensinde.

  Det er dog ikke hele tiden, at man kan nyde grafikken, da det hele går meget hurtigt!