Hvis rygterne holder stik, så bliver Nintendo Switch meget snart lidt mere interessant, for alle der spenderer tid på Youtube.

Rygterne stammer fra NintendHOME (via resetera), hvor nogen åbenbart har fundet et Youtube logo under en søgning på Nintendos egen hjemmeside.

Ifølge rygtet skulle Youtube ankomme den 8. november. Der er dog ingen officielle kilder, der har åbnet op for informationer omkring Youtube endnu.

Der har længe været snak om, at Netflix var på vej til Nintendo Switch, men indtil videre er det blot blevet ved snakken. Min Switch ligger fint pakket væk i skuffen, ubrugt siden Super Mario Odyssey udkom sidste år. Men med en Youtube app kunne jeg sagtens finde på at hive skidtet frem og slæbe med rundt i lejligheden, så jeg altid kan få mit Youtube gaming fix.

Kunne du være interesseret i Youtube til Switch? Og hvor meget bruger de Youtube. Mit daglige gennemsnit er ifølge Youtube 56 minutter.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg er mere interesseret i Netflix, men Youtube vil da være en start.:)

    Min Switch er min primære spilleplatform, imens min PS4 udelukkende bruges som blu-ray afspiller. Så lidt flere muligheder på Switchen ville være fint.:)