Efter den overvældende succes med Batman: Arkham-spillene, og en hæderlig mængde rygter, tyder det nu yderligere på, at der er mere superhelteaction på vej fra udviklerhuset.

En bruger fra resetera.com påpegede et opslag på gamesystemrequirements.com, med den sigende titel Superman: World’s Finest fra Rocksteady Studios. Brugeren nævner at det ikke er hvem som helst, der kan oprette sider på den måde, ligesom samme site også fik et tilsvarende opslag, ca. en måned før Devil May Cry V blev officielt annonceret.

I samme åndedrag ønskes der en officiel afsløring ved The Game Awards om ni dage, men det minder nu mest af alt om ønsketænkning. Det er dog også værd at bemærke, at Rocksteady Studios er ude med riven efter nye folk, til stort set samtlige afdelinger i virksomheden.

Med tanke på hvor fremragende fortolkninger Rocksteady fik skabt med Batman, så lad os håbe at de kan levere en mindst lige så kyndig indsats med Superman – såfremt der altså er hold i rygterne.

7 KOMMENTARER

  1. Jeg håber virkelig de har en god ide til at få det til at lykkedes. Elsker Superman, men mindes ikke der nogensinde har været et godt spil med ham.

  2. Superman til N64 var mega elendigt, men Superman: Shadow of Apokolips til GameCube/PS2 er dog langt meget bedre, så man kan godt lave et fint Superman spil. Skam det så blev overskygget af det dårligt N64 spil. Med det i mind, kunne det sagtens forstille det kunne være den type stil man kunne lave eventuelt et superman spil over…..