Det kan tyde på at Microsoft ikke har én, men derimod TO next gen-konsoller under udvikling.

Ifølge Windows Central er der tale om to Xbox-maskiner, der følger nogenlunde samme tråd, som de nuværende Xbox One S og Xbox One X. De to navne der indtil videre arbejdes med, er henholdsvis “Lockhart” og “Anaconda”.

Lockhart dækker over “standard”-versionen, som er målrettet den gængse forbruger, der blot ønsker at kunne spille de nyeste spil på den seneste hardware. Indmaden vil være sammenlignelig med den nuværende Xbox One X. Anaconda er da navnet på den kraftigere udgave, som vil byde på en såkaldt cutting edge-gamingoplevelse, naturligvis til en højere pris end Lockhart.

Det forlyder også at Microsoft ønsker at reducere loadingtiderne markant på de nye maskiner, angiveligt ved at lancere maskinerne med en SSD harddisk.

Det lyder ikke helt usandsynligt, at Microsoft netop har gang i udviklingen af to apparater, da tidligere rygter har omtalt deres næste konsolgeneration som “Scarlet-familien”, hvilket må siges at indikere, at der er tale om mere end blot et enkelt produkt.

Sidste bid af rygtet melder, at begge konsoller forventes udgivet i julesæsonen 2020.

Microsoft lader virkelig til at køre det tunge skyts i stilling til næste generation, hvilket sommerens annoncering om indkøb af fem prominente udviklerhuse også bidrager til.

Det er altid spændende at se hvad nye konsoller byder på, og vi holder naturligvis øje med mere om både Lockhart og Anaconda.

10 KOMMENTARER

 1. Öj öj, nu spidser det til! Ska bli spännende og läse lidt info om indmaden på Anaconda versionen. Men samtidigt er det dog lidt kedeligt at udviklere nu skal egne sig tid til at lave content på konsol som skal tilpasse 2 forskellige modeller og ikke bare fokussere hårdt på optimering på én.

  men men… the consumers have spoken!

 2. De vil lancere Xbox one X men i forklædning? Også en next-gen konsol (den som vi alle gerne vil have)? Det virker da tåbeligt. Fint med next-gen, som vi jo forventer der kommer? Ligeledes det samme fra Sony vel?

 3. #6 men 500gb er da ikke meget hver mere med de store spil der kommer på konsol.
  Jeg sider selv med 1tb PS4 og der oplever jeg tit plads problemer.
  Men det bliver spændende at se hvad de får nyder på og hvad pris det kommer til at ligge i.

 4. #7 Så må du blive bedre til at styre din plads

  Jeg har selv kun 1TB NVMe i min PC, og der er plads til en 8-10 spil, plus lidt VMs og andet hejs og jeg kan se jeg stadig har minimum 200gb tilbage