Ubisoft formåede virkelig at rive rundt i indmaden i på deres Assassin’s Creed-franchise, først i Origins fra 2017 og også i Odyssey fra sidste år. Selvom Ubisoft har meldt ud, at vi ikke får endnu et spil i 2019, så er det alligevel spændende, at følge nogle af de rygter der må florere.

En anonym bruger på gaming-forummet Fireden påstår at have viden om næste spil, og skal man tro på udmeldingerne der, så vender serien tilbage til Italien. Dette er særligt interessant, da nogle af de mest hædrede spil også fandt sted her, med den karismatiske Ezio Auditore i hovedrollen.

Det er dog ikke renæssancen der dikterer æraen for Legion, men derimod nær slutningen af Marcus Aurelius regime – som rygtemageren selv nævner, så er filmen Gladiator den tætteste reference, til den tidslomme hvordi der denne gang skal snigmyrdes og klatres på livet løs.

Lige så interessant er det, at Legion angiveligt vil finde vej til current and next gen, så det kan også være en indikator for, hvornår næste generation af spillekonsoller bør være i handlen.

Hacking i Englands hovedstad

Mens Assassin’s Creed springer 2019 over, så forlyder det at Watch Dogs 3 vil være efterårets store udgivelse fra Ubisoft.

Watch Dogs 2 forbedrede mange af irritationsmomenterne fra første spil, selvom gruppen af helte var nogle særlinge.

Her vil London danne rammerne for fortællingen om hacking, overvågning og online-ballademagerier. Det vil være muligt at spille enten som mand eller kvinde, som det blandt andet var muligt i Far Cry 5 og senest Far Cry New Dawn.

Der vil være et overvejende fokus på nærkamp med knive og mindre skydevåben, samt blive lagt væsentligt mere fokus på hacking-delene.

Det ER blot rygter

Der er endnu ingen reel grund til at lægge for meget i rygterne, men når man læser den slags, begynder ønsketænkningen da alligevel at finde vej til sindet. Ikke desto mindre, så virker udmeldingerne om både Watch Dogs 3 og Assassin’s Creed Legion ganske plausible, men vi må altså vente med tålmodighed, på at Ubisoft selv melder noget ud.

Mon ikke E3 bliver stedet hvor der bliver åbnet for kanonerne.

Hvor håber du selv at det næste Assassin’s Creed vil finde sted?

4 KOMMENTARER

  1. AC i Romerriget er det vi venter på, så giv os det nu bare! Settingen er perfekt til et AC spil, og Ubi har mere end bevist allerede, at de mestrer sværd & sandaler genren med AC Odyssey.

    Der kunne blive et fedt ekstra lag i spillet, med indbygget muligjed for at bevæge sig rundt i Roms underjordiske katakomper og kloaker uset. Og så måtte der gerne være krigsslag med igen, men denne gang med ordnede romerske geleder.

  2. Sjovt at putte et Watch Dogs 3 rygte ind som en side note til en AC nyhed.

    Jeg glæder mig virkelig til WD3, men AC kunne jeg virkelig ikke være mindre ligeglad med.

    Dog håber jeg personligt på en lidt mere spændende lokation end London