Ron Gilbert vil købe Monkey Island & Maniac Mansion tilbage fra Disney

8

Nu hvor Disney ikke længere har tænkt sig at lave spil, har Ron Gilbert på en ganske direkte facon, bedt Disney om at sælge ham Monkey Island og Maniac Mansion IP’erne tilbage.

monkey_island

Det er de kreative rettigheder som Disney ejer, og uden dem, kan Gilbert formodentlig ikke helt gøre hvad han har lyst til med de to klassiske spil. Gilberts tweet er velmenende nok, men han har formodentlig ikke råd til at skulle punge ud. Disney bør dog få set at få ryddet op i deres spil-aktiver.

Der er rigtig mange, som vil give en arm for at se Gilbert diske op med nye udgaver af Maniac Mansion og Monkey Island.

8 KOMMENTARER

  1. Disney er en pengemaskine, med pengemænd, fonde og jeg ved ikke hvad bag. Men så gerne de ga’ ham rettighederne tilbage gratis, måske med en lille fodnote, at de skal have dele af salget af nuværende spil, og fremtidige.

    En lille side bemærkning, shit det måtte have været sjovt, at være med til at udvikle spil da industrien var ingenting og helt ny

  2. Jeg håber han får det. Jeg kunne godt lide Telltale’s Monkey Island serie. Men et rigtig Monkey Island spil fra Ron himself, det ville være fantastisk!

  3. Jeg krydser alt hvad krydses kan for at Disney leverer IP’erne tilbage. Nøj hvor ville et nyt Monkey Island spil fra the man himself være godt