Hverken spil eller udvikler behøver vel yderligere introduktion. Så hvorfor ikke bare lade den første reelle gameplay-trailer tale for sig selv.

Har du endnu ikke set traileren, er du i lidt af et dilemma. På den ene side ved du bare, at traileren er hamrende fed og proppet med fantastiske detaljer fra et spil, der med 99,999% sikkerhed kommer til at være en altdominerende altopslugende eventyrlig god spiloplevelse. Men ser du traileren vil du på den anden side bare have endnu sværere ved at udholde den lange ventetid til lanceringen på Xbox One’erne og Playstation 4’erne den 26. oktober.

Valget er dit. Jeg har set den. 6 gange nu.

19 KOMMENTARER

 1. #1 Ja, det er træls. Men jeg er 99% sikker på, at de gør som med GTA V. Udgiver det på konsollerne og lader det sælge for vildt i et års tid, og så annoncerer de en PC-udgave hvorefter massevis vil investere i spillet igen. Det ville være dumt at lade folk købe på PC med det samme, hvis man kan lokke dem til at smide ca. 500DKK efter en konsoludgave og så 350DKK efter en pc-udgave et års tid senere.

  Men er enig. Ville da helst have det i 4K ultra 60+ FPS på min pc!

 2. Lyder rigtigt fedt hvis rockstar endeligt prøver sig med lidt mere åbent gameplay. De har kørt den der lineær historie i en åben sandbox verden lidt for længe.

 3. Hahahahaha.
  Det er første gang jeg ser nettet fyldt med glæde PlayStation og Xbox brugere der står sammen og håner ‘the PC Master race gamerne’ takket være dette spil

 4. #4 Sidder med samme klistrede fornemmelse, må jeg bare sige

  #5 Ja, jeg håber virkelig på en historie, der måler sig med RDR 1 men med flere åbne elementer. Det kunne være rigtig fedt. Men ni får vi at se.

  #6 Ja kom da igang. Jeg købte en Xbox One X alene for dette spil. Satser på at den får den bedste konsol-performance.

  #10 Ja, der er ikke rigtigt nok ved siden af og absolut ingen over. Det bliver fedt!

 5. Kan se man får EKSTRA ting, ud over de normale forudbestillingsbonuser, hvis man forudbestiller inden d. 15/8.

  De knallerter vil have betaling med det samme, når man forudbestiller inde i PS store. Fordømt!

 6. #12 De ekstra ting virker pænt ligegyldige

  Men altså, skulle man forudbestille noget, ville et Rockstar spil nok være et ret sikkert produkt at bestille tidligt. Risikoen for, at spille er lort er forsvindende lille

 7. #13

  Helt enig.

  Elder Scroll
  RDR spillene
  GTA serien
  Football manager

  De spil forudbestiller jeg uden tøven. Studser dog over at de vil have pengene med det samme ved bestilling, og ikke når produktet leveres.

 8. #14 Jeg har også visse serier og udviklere, hvor jeg ikke har nogen tvivl ift. forudbestillinger. Rockstar er bestemt en af dem. Naughty Dog er også med der. Det kommer jo an, hvilke spil-serier man er vild med og hvilke udviklere samt udgivere man stoler 100% på.

  Jeg ved odg ikke ift PS Store, om de altid tager penge med det samme. Har ingen anelse. Hvis jeg alligevel forudbestiller vil jeg faktisk helst betale med det samme. Så skal jeg ikke gå og huske på, at jeg skal af med pengene ved lanceringen. Så det er nu fint nok med mig.